🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Koulutus
5,0 (1 Arvioinnit)

Kanta-palvelun aakkoset -koulutus

Sotetraining, Verkossa (+1 sijaintia)
Kesto
Joustavasti
Hinta
21,77 EUR + alv 24 % (yht. 27 EUR)
Seuraava toteutus
Toteutustapa
Tilauskoulutus, Etätoteutus
Kesto
Joustavasti
Hinta
21,77 EUR + alv 24 % (yht. 27 EUR)
Seuraava toteutus
Toteutustapa
Tilauskoulutus, Etätoteutus
alkaen 21,77 EUR + alv 24 % / osallistuja

Kanta-palvelun aakkoset -koulutus

Kanta-palvelun aakkoset -koulutus

Koulutuksesta on sinulle apua, sillä lähitulevaisuudessa jokaisen sote-alalla toimivan palveluntuottajan (yksityinen ja julkinen) on haettava kanta-palvelu asiakkuutta. Tämän koulutuksen avulla kasvatat perustietoa sen osalta, mitä vaatimuksia ja vaiheita Kanta-palveluiden käyttöönottoon sisältyy. Tämän koulutuksen avulla saat koulutettua myös henkilökuntasi, joka on avainasemassa Kanta-palveluiden käyttöönotossa ja asiakasohjauksessa. Henkilöstön osaamisen varmistaminen muun muassa Kanta-palvelun osalta on yksi vaatimus Kanta-palveluiden käyttöönotossa.

Tulevaisuudessa tavoitteena on entistä tietoturvallisempi asiakas- ja potilastyö. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi sosiaalihuollon asiakastiedon arkistoon tullaan tulevaisuudessa tallentamaan kaikki sosiaalipalveluissa syntyvät, asiakasta koskevat asiakasasiakirjat. Tämä on velvoite, joka koskee kaikkia palveluntuottajia toimialasta riippumatta. Tämä tarkoittaa myös sitä, että aiemmista manuaalisista raportointikäytännöistä luovutaan ja tietoja käsitellään jatkossa vain Kanta-palvelussa.

Terveydenhuollon puolella yksityiset organisaatiot ovat liittyneet kanta-palveluiden käyttäjiksi enenevissä määrin vuodesta 2015 ja sosiaalihuollon asiakastiedon arkiston vapaaehtoiset käyttöönotot ovat alkaneet vuonna 2018. Kanta-palvelun voivat ottaa käyttöön sekä julkiset että yksityiset organisaatiot.

Koulutuksen sisältö

Kanta-palvelun Aakkoset- koulutus koostuu 5 eri oppitunnista ja johdannosta. Oppitunnit sisältävät noin 20 minuutin opetusvideot seuraavista aihepiireistä:

 1. Kanta-palveluiden tarkoitus, rakenne ja viranomaisroolit
 2. Kanta-palveluihin liittyvä lainsäädäntö ja muut vaatimukset
 3. Kohti Kanta-palveluita, toimenpiteet ennen käyttöönottoa
 4. Kanta-palveluiden aika, toimenpiteet käyttöönoton jälkeen
 5. Kirjaaminen kannassa

Jokainen koulutukseen osallistunut henkilö saa koulutuksesta myös todistuksen, joka tulee automaattisesti sähköpostiin kurssin suorittamisen jälkeen.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 3 toteutusta

Sopimuksen mukaan

 • Tilauskoulutus
 • Suomi

Saatavilla

 • Etätoteutus
 • Verkossa

Sopimuksen mukaan

 • Tilauskoulutus
 • Verkossa

Kohderyhmä

Koulutus sopii yksityisille ja julkisille sosiaali -ja terveydenalan palveluntuottajille, sekä koko henkilöstön yleisosaamisen lisäämiseen Kanta-palveluiden osalta.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Heidi Ilmonen.

Heidi on työskennellyt laadun, johtamisen, ympäristö- ja turvallisuusjohtamisen sekä sote-alan , digitalisaation, viranomaisvaatimuksien parissa koko työuran. Suurimpina mielenkiinnon kohteina ovat laadun jalkauttaminen koko työyhteisön asiaksi, työhyvinvointi, digitalisaatio, kirjaaminen ja Kanta-palvelut. Koulutuksissa keskitytään ennen kaikkea siihen millä tavoin ja miten teoriat viedään käytäntöön.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 27 euroa (sis. alv).

Pyydä tarjous ryhmäkoulutuksesta!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kanta-palvelun aakkoset -koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Sotetraining sosiaalisessa mediassa

Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 1 arviointiin
Arvioinnit julkaistaan ​​arviointikäytäntömme mukaisesti.
Kirjoita arviointi
5/5
Koulutukseen osallistunut
26 huhti 2022

Kiitos erinomaisista Kanta-luennoista!

Sotetraining
Sotetraining
Hylkirannantie 158
85900 Reisjärvi

Sotetraining

Olemme jakaneet koulutus- ja neuvontapalvelumme neljään ajankohtaiseen kategoriaan: Tietosuoja ja tietoturva Laatu Kanta-palvelut Kirjaaminen Tietosuoja ja tietoturva, kanta-palvelut sekä kirjaaminen linkittyvät tiiviisti sosiaali- ja terveysalan rakennemuutokseen, jossa ajankohtaisia teemoja ovat sote-alan digitalisaatio. Asiakastietolaki toi mukanaan muun muassa sosiaalihuollon velvoitteen liittyä...

Lue lisää kouluttajasta Sotetraining ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu