🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Kirjaamisen perusteet ryhmäkoulutus

Sotetraining, Verkossa (+1 sijaintia)
Kesto
sopimuksen mukaan
Seuraava toteutus
sopimuksen mukaan (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kesto
sopimuksen mukaan
Seuraava toteutus
sopimuksen mukaan (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kirjaamisen perusteet ryhmäkoulutus

Kirjaamisen perusteet ryhmäkoulutus / Salus Qualitas Consulting Oy

Kirjaamisen perusteet koulutus toimii hyvin henkilöstön täydennyskoulutuksena ja se antaa ajantasaisen tiedon asiakaskirjaamisesta sekä siihen liittyvistä keskeisistä teemoista. Näistä teemoista merkittävimpänä mainittakoon asiakasosallisuuden toteuttaminen. Koulutus sisältää tietoa myös siitä, miten kirjaamistavat päivittyvät Kantaan liittymisen myötä, miten kirjaaminen tulisi nähdä koko työyhteisön asiana ja miten kirjaaminen liittyy hyvinvointi uudistukseen.

Koulutus on suunniteltu interaktiiviseksi kurssiksi, jossa perinteisiä kalvoja on täydennetty äänitiedostoilla, erilaisilla tehtävillä, kysymyksillä ja osallistujan itsensä laatimilla kirjallisilla pohdinnoilla. Osallistuja saa kurssin suorittamisen jälkeen todistuksen.

Kirjaamisen perusteet ryhmäkoulutuksen toteutus

Ryhmäkoulutuksen avulla koulutat koko henkilöstösi joustavasti verkkokoulutus ympäristössä. Verkkokouluttautuminen mahdollistaa koulutusajankohdan yksilöllisesti, kunkin osallistujan henkilökohtaisten työvuorojen mukaisesti. Ryhmäkoulutuksen tilatessaan organisaatio saa yksilöllisen tunnuksen verkkokoulutusportaaliin, jota käyttäen henkilöstö pääsee kouluttautumaan oman aikataulun mukaisesti. Ryhmäkoulutuksen suorittamisessa ei ole määräaikaa, vaan tunnukset tehdään sille henkilömäärälle, joka tilauksen yhteydessä ilmoitetaan ja koulutus voidaan suorittaa milloin tahansa. Henkilömäärä toimii myös laskutusperusteena.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kirjaamisen perusteet ryhmäkoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Sote-alan palveluntarjoajat

Tutkinto / todistus

Jokainen koulutukseen osallistunut henkilö saa koulutuksesta myös todistuksen, joka tulee automaattisesti sähköpostiin kurssin suorittamisen jälkeen.

Kustannukset

Yli 10 hengen yritykselle koulutuksen hinta on 565€ ja 1-10 hengen yritykselle 390€.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kirjaamisen perusteet ryhmäkoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Sotetraining sosiaalisessa mediassa

Sotetraining
Sotetraining
Hylkirannantie 158
85900 Reisjärvi

Sotetraining

Olemme jakaneet koulutus- ja neuvontapalvelumme neljään ajankohtaiseen kategoriaan: Tietosuoja ja tietoturva Laatu Kanta-palvelut Kirjaaminen Tietosuoja ja tietoturva, kanta-palvelut sekä kirjaaminen linkittyvät tiiviisti sosiaali- ja terveysalan rakennemuutokseen, jossa ajankohtaisia teemoja ovat sote-alan digitalisaatio. Asiakastietolaki toi mukanaan muun muassa sosiaalihuollon velvoitteen liittyä...

Lue lisää kouluttajasta Sotetraining ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu