Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

20486: Developing ASP.NET Core MVC Web Applications

Sovelto
Yhteenveto
3 päivää
2 400 EUR + alv 24 %
Kysy seuraavaa aloitusta
   
Lähiopetus
Helsinki
Koulutus
20486: Developing ASP.NET Core MVC Web Applications | Sovelto

20486: Developing ASP.NET Core MVC Web Applications

Haluatko pystyä kontrolloimaan sovelluksen tuottamaa HTML-koodia ja käyttämään haluamiasi HTML5:n piirteitä? Mm. nämä ominaisuudet saat MVC:llä, eikä edes HTML:ää tarvitse kirjoittaa käsin.

ASP.NET MVC on Model-View-Controller -arkkitehtuuri, jota käytetään Web-sovelluksien toteutuksessa Microsoft-maailmassa. Sovellus rakentuu kolmesta loogisesta osasta: Model, View ja Controller. Näiden osien avulla on erotettu toisistaan käyttöliittymä (View), data (Model) ja sovelluslogiikka (Controller) jolloin sovellukset rakenteeltaan selkeitä ja helposti ylläpidettäviä.

ASP.NET MVC-sovelluksen suurena etuna on myös testattavuus. Unit-testaus mahdollistaa Test Driven Development -menetelmän käyttämisen kehityksessä. ASP.NET MVC ohjaa myös selkeään projektirakenteeseen, se helpottaa niin isojen kuin pientenkin projektien kehitystä ja ylläpitoa. Eikä se liity vain projektin hallintaan, vaan myös ohjelmoijien kannalta MVC helpottaa monia asioita.

Versio ja kurssimateriaali

Kurssi pidetään uusimmalla .NET Core -versiolla ja kehitysvälineenä on Visual Studio 2019.

Materiaali: Microsoftin MOC-materiaali 20486 Developing ASP.NET Core MVC Web Applications Testi: 70-486 Developing ASP.NET MVC Web Applications

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta 20486: Developing ASP.NET Core MVC Web Applications, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Esitiedot: C#-osaaminen ja mielellään aikaisempaa kokemusta Web-ohjelmoinnista Microsoft-tekniikoilla.

Kouluttaja

Heikki Raatikainen

Heikin pitämien kurssien aihevalikoima on ollut vähintäänkin laaja. Pääsääntöisesti kurssit ovat olleet ohjelmointikursseja, mutta esimerkiksi tietokantojen suunnittelu-, hallinta- ja ohjelmointikurssit kuuluvat valikoimaan. Heikki on paljon mukana asiakasprojekteissa koodaamassa, mistä saatu oppi antaa hyvää kokemusta kurssien pitämiseen.

FM, MCPD, MCTS, MCT, CSM, SCJP, senior-konsultti. C#, C/C++ -kielten, .NET Frameworkin, Visual Studion, tietokantaohjelmoinnin ja yleisen sovelluskehityksen asiantuntija.

Kurssin sisältö

 • ASP.NET MVC yleiskatsaus
 • ASP.NET Core Middleware
 • Controllers
 • Views
 • Models
 • UI-asioita
 • Testaus
 • Sovelluksen rakenne
 • Käyttöoikeudet ja security
 • Web API
 • Sovelluksen asentaminen

Kustannukset

2400,00 € + alv./VAT

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta 20486: Developing ASP.NET Core MVC Web Applications? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sovelto

Sovelto

Muutos tehdään oppimalla

Sovelto on valmennuksiin, konsultointiin ja oppimispalveluihin keskittynyt asiantuntijoiden omistama yritys. Sovelto auttaa asiakkaitaan siirtymään muutostarpeiden tunnistamisesta tekoihin viemällä organisaatioihin vaikuttavimmat oppimismallit, joiden avulla oppi viedään käytäntöön, osaksi työtä.  Sovelton asiantuntijat löytävät yksilöille sopivat oppimisen muodot. Sovelto tutkii ja ennakoi, miten suomalainen työelämä muuttuu...


Lue lisää kouluttajasta Sovelto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sovelto

Messuaukio 1
00520 Helsinki

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta 20486: Developing ASP.NET Core MVC Web Applications täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Ota Adobe-ohjelmat haltuun!

Pienryhmäkoulutukset lähi- tai etäopetuksena. Mm. InDesign, Photoshop, Illustrator, Acrobat ja värinhallinta. Myös räätälöitynä tarpeesi mukaan!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: