Sovelto IT PRO -koulutuspalvelu

Sovelto Eduhouse, Verkossa
Kesto
Vuositilaus/jatkuva
Hinta
4 680 EUR + alv 24 % (yht. 5 803,20 EUR)
Seuraava toteutus
Milloin tahansa, vuositilaus katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
Vuositilaus/jatkuva
Hinta
4 680 EUR + alv 24 % (yht. 5 803,20 EUR)
Seuraava toteutus
Milloin tahansa, vuositilaus katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Sovelto IT PRO -koulutuspalvelu

Risteileviä asvalttiteitä punaisella filtterillä

Nosta organisaatiosi taidot uudelle PRO-tasolle Sovelton koulutuspalvelulla.

Hanki itsellesi tai organisaatiollesi pääsy täysin uudenlaiseen jatkuvan oppimisen ratkaisuun, joka sopii täydellisesti nopeasti muuttuvaan toimintaympäristöön. Tarvitset sitten pilviosaamista tai sovelluskehitystaitojen nostoa uudelle tasolle – tällä ratkaisulla nostat osaamisen ja organisaatiosi oppimiskulttuurin keskiöön.

Sovelto PRO -vuositilauksen sisältö

Sovelto PRO on jatkuva kuukausimaksullinen palvelu organisaatioille, joka mahdollistaa edullisen tavan ylläpitää osaamista ja kehittää uusia taitoja. Koska oppijoita on monenlaisia, tarjoaa Sovelto PRO myös useita eri tapoja oppia. Kaikki sisältyvät samaan kuukausihintaan – ei lisäkuluja tai muita yllätyksiä.

 • PRO Live -online luennot ja koulutukset
  Tarjoamme viikoittain tehokkaita 1-1,5 tunnin mittaisia online-koulutuksia kokeneen kouluttajan johdolla valituista täsmäaiheista. Pääset nopeasti sisään aiheeseen ja tarvittaessa sinulla on mahdollisuus myös kysyä kouluttajalta tarkemmin. Älä tuhlaa aikaa selaamalla nettiä ja eri ryhmiä – hanki täsmätieto, joka on valmiiksi paketoitu PRO Live -koulutuksessa.
 • Kouluttajan vetämät kurssit
  Olemme paketoineet palveluun reilut 50 ajankohtaista kurssia eri aiheista, Azuresta metodeihin, kuten Scrum. Pääset valmistautumaan näillä kursseilla myös sertifiointeihin. Tai muuten vain syventää osaamistasi varaamalla hiukan pidemmän ajan kurssin läpikäyntiin.
 • Oppimisalusta
  PRO Live -koulutukset ja luennot sekä muuta ajankohtaista materiaalia löydät palvelun jatkuvasti päivittyvästä oppimisalustasta, joka on käytössäsi 24/7. Tiedämme, että tiedontarve voi tulla eteen milloin vain ja silloin saat vastauksen heti itseopiskeluna.
 • Kysy kouluttajalta
  Palveluun kuuluvassa oppimisalusta mahdollistaa keskustelun myös kouluttajien ja muiden oppijoiden kanssa. Voit kysyä sinua askarruttavaa asiaa suoraan myös kouluttajalta. Instructor as a Service, palveluksessasi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sovelto IT PRO -koulutuspalvelu, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Milloin tahansa, vuositilaus

 • Etätoteutus
 • Verkossa

Kohderyhmä

Koulutuspalvelu on suunnattu ensisijaisesti organisaatioille.

Koulutuspaikka

Verkossa.

Kustannukset

Vuosimaksu 4680€ + alv. 24% ja kuukausihinta 390€ + alv. 24%. Saadaksesi palvelun käyttöösi kuukausimaksulla ota erikseen yhteyttä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sovelto IT PRO -koulutuspalvelu? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Sovelto Eduhouse
Messuaukio 1
00520 Helsinki

Kasvata omaa tai tiimisi pilviasiantuntijuutta Sovelto Eduhousen avulla

Eduhouseen yhdistynyt Sovelto on Suomen ainoa pilviteknologioiden Learning as a Service -kumppani. Tarjoamme jatkuvaa, tavoitteellista ja monipuolista oppimista kaiken kokoisille tiimeille tekoälyssä, pilvessä ja tietoturvassa. Oppimista tukevat kokeneet valmentajat ja sertifioidut kouluttajat. Olemme Microsoftin virallinen koulutuskumppani. Tutustu Sovelto Eduhousen tarjoamiin...

Lue lisää kouluttajasta Sovelto Eduhouse ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu