MBA-stipendin hakuaika on käynnissä – lue lisää ja täytä hakemus täällä »

Näyttää 1-1 koulutusta 1 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-1 koulutusta 1 tuloksesta
 

IBM:n ohjelmistoratkaisut – kattava valikoima työkaluja organisaatioiden tarpeisiin

IBM:n ohjelmistovalikoima lukeutuu maailman kattavimpiin, ja on uusiutunut viime vuosina merkittävästi. IBM:n ohjelmistotuotteet tarjoavat monenlaisia tapoja kehittää niin suurten kuin pientenkin organisaatioiden toimintaa. IBM:n ohjelmistoja voidaan käyttää esimerkiksi organisaation työprosessien, turvallisuuden, palvelutason tai luotettavuuden edistämisessä.

IBM-koulutus antaa työkalut oikeaan osaamiseen

IBM-koulutus antaa sinulle ja yrityksellesi edellytykset mahdollisimman tehokkaaseen ohjelmistojen käyttöön. Tästä kategoriasta löydät mm. seuraavien IBM-ohjelmistotuotteiden koulutuksia:

  • Cognos – Liiketoiminnan analytiikka, Business Intelligence 
IBM Cognos on suosittu ohjelmisto suorituskyvyn johtamiseen ja liiketoiminnan analytiikkaan. Cognos-ohjelmiston avulla on mahdollista kerätä, yhdistää ja jakaa tietoa tehokkaasti liiketoiminnan johtamisen tueksi.
 
  • Rational – Sovelluskehitys-, testaus-, ja mallinnus 
IBM Rational -ohjelmistoperhe auttaa organisaatioita automatisoimaan ja hallitsemaan ydintehtäviä ohjelmistoissa ja järjestelmissä.
 
  • DB2 Information Management – Sisällön hallinta ja tietokannat 
IBM Information Management –ratkaisut auttavat datan ja sisällön hallinnassa IBM DB2 tietokantojen yhteydessä. 
 
  • Tivoli – järjestelmähallinta, kiinteistöjen ja omaisuuden hallinta 
IBM Tivoli -ohjelmistot helpottavat IT-ympäristön haltuunottoa ja suunnittelua, tarjoten järjestelmänhallintaratkaisuja.
  • WebSphere – Liiketoimintaprosessien hallinta (sovelluspalvelin)

IBM WebSphere -sovelluspalvelinohjelmistot soveltuvat sovellusten väliseen integraatioon. WebSphere-ratkaisut mahdollistaa dynaamiset, yhdistetyt liiketoimintaprosessit, ja joustavan sovellusinfrastruktuurin kaikissa liiketoimintatilanteissa.

IBM:n ohjelmistotuotteiden virallisia koulutuksia tarjoavat IBM:n auktorisoidut koulutuskumppanit. Koulutusta tarjotaan avoimien kurssien lisäksi räätälöitynä yritysten tai yhteisöjen tarpeisiin.

Palaa sivun alkuun

Lähteet: Arrow ECS Finland; IBM

Vertaile koulutuksia
Inspiraatioksi
Säästä IT-koulutuskuluissa – han...
Arrow ECS Education -koulutuskortti

Arrow ECS Education -koulutuskortti lisää joustavuutta organisaatiosi IT-ammattilaisten kouluttamiseen: kullekin henkilölle voidaan laatia yksilöllinen koulutussuunnitelma laajan kurssivalikoimamme ja -aikataulun pohjalta ja maksu voidaan hoitaa keskitetysti yrityskohtaisen koulutuskortin avulla. 

Lue lisää