Tietotyön tehotreeni: Excel – PHAKU ja VHAKU -funktiot

Sovelto Eduhouse, Verkossa
Kesto
1,5 tuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kesto
1,5 tuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tietotyön tehotreeni: Excel – PHAKU ja VHAKU -funktiot

Tietotyön tehotreeni: Excel – PHAKU ja VHAKU -funktiot | Sovelto

PHAKU- ja VHAKU -funktioiden (engl. VLOOKUP, HLOOKUP) avulla voit hakea taulukon arvon perusteella tietoja toisesta taulukosta. Funktiot ovat hyödyllisiä silloin, kun pitää yhdistää useista tietolähteistä tietoja yhteen taulukkoon. Koulutuksen tavoite on oppia PHAKU- ja VHAKU -funktioiden sujuva käyttäminen.

Koulutuksen sisältö:

  • PHAKU (VLOOKUP) -funktion rakenne
  • aineistojen yhdistely ja vertailu
  • yksittäisen tiedon hakeminen
  • yleisimmät ongelmatilanteet
  • VHAKU (HLOOKUP) -funktion rakenne ja käyttäminen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tietotyön tehotreeni: Excel – PHAKU ja VHAKU -funktiot, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Tämä Tietotyön tehotreeni on jatkotasoinen koulutus, johon voit helposti osallistua työpisteeltäsi käsin. Koulutuksesta on hyötyä sinulle, jos haluat oppia hyödyntämään PHAKU- tai VHAKU-funktioita erilaisissa käyttötilanteissa. Saat eniten irti tästä koulutuksesta, jos osaat muodostaa peruslaskukaavoja ja käyttää $-merkkejä kaavoissa.

Kouluttaja

Eine Lahtisalo

Eine on Microsoft Office-tuotteiden asiantuntija joka on toiminut päätoimisena kouluttajana yli 15 vuotta. Hän on ollut mukana suunnittelemassa lukuisia asiakaskohtaisia koulutusprojekteja sekä toiminut monissa Office-siirtymäprojekteissa vastuukouluttajana. Itsekin innokkaana oppijana hän on työnsä ohella opiskellut HR-johtamista,liiketaloutta sekä projektinhallintaa.

Microsoft Certified Trainer (MCT), MOS Master-taso, MCAS for Excel, Outlook, PowerPoint and Word, IPMA Level D – Certified Project Management Associate, ITIL Foundation 2011 Edition, Microsoft Office-tuotteiden asiantuntija.

Kustannukset

179,00 € + alv./VAT

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tietotyön tehotreeni: Excel – PHAKU ja VHAKU -funktiot? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Sovelto Eduhouse
Messuaukio 1
00520 Helsinki

Kasvata omaa tai tiimisi pilviasiantuntijuutta Sovelto Eduhousen avulla

Eduhouseen yhdistynyt Sovelto on Suomen ainoa pilviteknologioiden Learning as a Service -kumppani. Tarjoamme jatkuvaa, tavoitteellista ja monipuolista oppimista kaiken kokoisille tiimeille tekoälyssä, pilvessä ja tietoturvassa. Oppimista tukevat kokeneet valmentajat ja sertifioidut kouluttajat. Olemme Microsoftin virallinen koulutuskumppani. Tutustu Sovelto Eduhousen tarjoamiin...

Lue lisää kouluttajasta Sovelto Eduhouse ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu