Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

ITIL® 4 Foundation

Sovelto
Yhteenveto
2 päivää
Sopimuksen mukaan
   
Tilauksesta
Useita paikkakuntia
Koulutus
 ITIL® 4 Foundation | Sovelto

ITIL® 4 Foundation

Tule mukaan oppimaan ITIL® 4:n entistä kokonaisvaltaisempi ajattelu palvelujohtamiseen. Uudistunut palvelumalli sisällyttää perinteisempään ITIL®:in palveluhallinnan ytimeen uutta ajattelua ja lainaa elementtejä mm. Lean IT:stä, Agilesta ja DevOpsista. Kurssiin kuuluu sertifiointitesti, jonka voi suorittaa kurssin jälkeen itselle sopivana ajankohtana.

Tavoite:

Kahden päivän koulutuksen aikana käydään läpi ITIL® 4 sisältö Foundation-tason kansainvälisten sertifiointivaatimusten mukaisesti. Koulutus antaa hyvät valmiudet ITIL® 4 Foundation -sertifiointitestin suorittamiseen.

Koulutuksen tarkempi sisältö:

ITIL® (Infrastructure Library®) on kokoelma IT-palveluiden toimittamisen ja IT-infrastruktuurin hallinnan parhaita käytäntöjä. ITIL®in kuvaamien IT-palveluhallinnan parhaiden käytäntöjen avulla lisäät tuottavuutta, optimoit kustannuksia ja parannat asiakaskokemusta. ITIL®:in toimintatavat ja prosessit ovat käytössä testattuja ja toimiviksi todettuja tuhansissa organisaatioissa maailmanlaajuisesti.

ITIL® 4 Foundation jaottelee ideat, käsitteet ja toimintatavat seuraavasti:

  • Palvelun arvojärjestelmä (Service Value System, SVS)
  • ITIL® 4:n seitsemän ohjaavaa periaatetta (guiding principles)
  • ITIL®:in näkemys arvoketjuista (Service Value Chain)
  • Palvelunhallinnan neljä ulottuvutta
  • 34 käytäntöä (practice), joista kurssilla käsitellään tarkemmin 18. Niitä ovat mm. Incident management (häiriönhallinta), Problem management (ongelmanhallinta), Service Level management (palvelutasonhallinta) ja Change control (muutoksenhallinta), Service Desk
  • Peruskäsitteitä palvelunhallinnasta ja myös muista viitekehyksistä (Lean, Scrum, Agile, DevOps) palvelunhallinnan kontekstiin sovellettuna

Koulutusmateriaali:

Kurssimateriaali on englanninkielinen. Kurssimateriaali toimitetaan oppilaille etukäteen pdf-muodossa. Lisäksi osallistujat saavat kurssille valmistavaa materiaalia sekä syventävää lisämateriaalia.

Koulutuskieli on suomi, mutta koulutusmateriaali sekä sertifiointitesti ovat englanniksi. Käytetyille käsitteille ei tässä vaiheessa ole virallisia suomennoksia.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta ITIL® 4 Foundation, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kokonaisvaltaisena viitekehyksenä ITIL® on hyödyllistä tietoa kaikille IT:n parissa työskenteleville. ITIL® 4 on uudistunut merkittävästi aiemmista ITIL®-versioista ja sisältää uutta tietoa myös aiempien ITIL®-versioiden koulutuksia käyneille.

Koulutukselle ei ole esitietovaatimuksia, vaan se sopii kaikille ITIL4 -aiheesta kiinnostuneille.

Tutkinto / todistus

Koulutus antaa hyvät valmiudet ITIL® 4 Foundation -sertifiointitestin suorittamiseen.

Kouluttaja

Sovelton valmentajilla on monipuolinen ja pitkä tausta käytännön IT-työtehtävistä sekä ITIL®-valmennuksista. Tällä hetkellä valmentajana toimii Thomas Hughes, joka on uransa aikana perehtynyt prosessi-, palvelu- ja projektijohtamisen parhaisiin käytäntöihin ja toimintamalleihin (ITIL®, COBIT, Prince2, Lean, Agile, ISO20000, ISO270001, Togaf). Kouluttajana Thomas yhdistää pilke silmäkulmassa alan parhaita käytäntöjä käytännön esimerkkeihin – tavoitteena synnyttää osallistujille oivalluksia. Koulutuskieli on suomi.

Kustannukset

2000,00 € + alv./VAT

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta ITIL® 4 Foundation? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sovelto

Sovelto

Muutos tehdään oppimalla

Sovelto on valmennuksiin, konsultointiin ja oppimispalveluihin keskittynyt asiantuntijoiden omistama yritys. Sovelto auttaa asiakkaitaan siirtymään muutostarpeiden tunnistamisesta tekoihin viemällä organisaatioihin vaikuttavimmat oppimismallit, joiden avulla oppi viedään käytäntöön, osaksi työtä.  Sovelton asiantuntijat löytävät yksilöille sopivat oppimisen muodot. Sovelto tutkii ja ennakoi, miten suomalainen työelämä muuttuu...


Lue lisää kouluttajasta Sovelto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sovelto

Messuaukio 1
00520 Helsinki


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta ITIL® 4 Foundation täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: