Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Sovelto Leader -koulutuspaketti

Sovelto
Yhteenveto
1 vuosi
588 EUR + alv 24 %
Milloin tahansa, vuositilaus
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Astronautiksi pukeutunut henkilö kuvattuna sivusta punaisella filtterillä

Sovelto Leader -koulutuspaketti

Leader-palvelu koostuu maailman parhaista johtajuuden kehittämiseen tarvittavista työvälineistä ja apuvoimista. Soveltolla uskotaan, että juuri sinä voit tulla maailmanluokan liideriksi yhteisen johtajuuskielen, luottamuksen rakentamisen ja positiivisen tavoitteiden eteenpäin viemisen kautta. Ota nyt liideri vuodeksi – saat kaikki Leader-palvelun valmennusohjelmat vuosijäsenyyden hinnalla. Sovelto Leader on palvelu paremman johtajuuden kehittämiseen – yhdessä muiden kanssa tai omaan tahtiisi ja omalla tyylilläsi.

Mitä Sovelto Leader tarjoaa sinulle?

  • Online-valmennusohjelmat kattaen kaikki Leader-palvelun teemat; projektit, oma johtajapersoona, voittajatiimi sekä johtaminen eri tilanteissa.
  • Syksyllä 2021 tulossa Projektijohtamisen ja Johtajapersoonan kehittymisen -valmennusohjelmatYhden valmennusohjelman hinnalla saat koko Leader-palvelun käyttöösi vuodeksi.
  • Leader on digitaalinen yhteisöpalvelu, jossa mukana oikeita ihmisiä kysymysten, kommenttien ja ajatusten vaihtamiseksi valmentajien ja johtajakollegoiden kanssa.
  • Laaja kokonaisuus itseopiskelumateriaalia ja digitaalista sisältöä sekä linkkejä maailmalle, jotka tarjoavat sinulle hyvän kattauksen asiaa itsetuntemuksesta, kommunikaatiosta, johtajuudesta, tiimien kehittämisestä sekä projektien ja muutosten johtamisesta.
  • Ajatuksia herättävät Leader Talks -alustukset ja säännölliset ihmisten johtamiseen liittyvät coachaukset verkossa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sovelto Leader -koulutuspaketti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii erityisesti esimiestehtävissä toimiville henkilöille.

Koulutuspaikka

Verkossa.

Kouluttaja

Pasi Lehtiniemi, KTM (Tietojohtaminen).

Pasi toimii koulutuksen vastuuhenkilönä ja on kokenut liiketoimintajohtaja sekä johtajuuden kehittäjä. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus projekti- ja palvelujohtamisesta sekä esimiestyöstä. Pasi on vastannut lukuisten kriittisten muutoshankkeiden toteuttamisesta vaativissa toimintaympäristössä. Pasi valmentaa laajalla skaalalla projektijohtamista ja ja esimiestyötä. Erityinen asiantuntemus kohdistuu tietojohtamiseen sekä ihmisten johtamisen Leadership-taitojen ja tiimidynamiikan kehittämiseen.

Kustannukset

588€ + alv. 24%.

Sovelto Leader on jatkuva koulutuspalvelu, jonka saat käyttöösi edullisella vuosimaksulla. Palvelu on jatkuvaveloitteinen ja sopimuskausi on minimissään 12 kuukautta. Voit perua palvelun yhtä kuukautta ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sovelto Leader -koulutuspaketti? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sovelto

Muutos tehdään oppimalla

Sovelto on valmennuksiin, konsultointiin ja oppimispalveluihin keskittynyt asiantuntijoiden omistama yritys. Sovelto auttaa asiakkaitaan siirtymään muutostarpeiden tunnistamisesta tekoihin viemällä organisaatioihin vaikuttavimmat oppimismallit, joiden avulla oppi viedään käytäntöön, osaksi työtä.  Sovelton asiantuntijat löytävät yksilöille sopivat oppimisen muodot. Sovelto tutkii ja ennakoi, miten suomalainen työelämä muuttuu...


Lue lisää kouluttajasta Sovelto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sovelto

Messuaukio 1
00520 Helsinki


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Haluatko parempia tuloksia?

Kehitä myyntiä ja johtamista, ja saavuta parempia tuloksia Uranon kanssa. Koulutukset järjestetään verkossa tai räätälöidysti paikan päällä.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Sovelto Leader -koulutuspaketti täytä seuraavat tiedot: