Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tietotyön tehotreeni: Excel aineiston muokkaaminen Pivot-raportointia varten

Sovelto
Yhteenveto
1 tunti
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Suomi, Verkossa
Koulutus

Tietotyön tehotreeni: Excel aineiston muokkaaminen Pivot-raportointia varten

Pivot-raportointia varten täytyy luetteloaineiston olla tietyssä muodossa. Tietojen muotoilullakin on merkitys, jotta lopputulos on oikea. Luetteloaineisto voidaan myös muuntaa taulukoksi (table), jolloin saat lisää monipuolisia, luetteloaineiston käyttöä parantavia ominaisuuksia. Koulutuksen tavoite on oppia luetteloaineiston muokkaamisen perusteet.

Koulutuksen sisältö:

 • Excel-luettelon oikeanlainen rakenne
 • Luettelon tietojen muuntaminen
  • tekstit lukumuotoon
  • päivämäärä-tyyppisen tekstitiedon muuntaminen päiväykseksi
  • tyhjien solujen täyttäminen nolla-arvoilla tai yläpuolisilla arvoilla
  • laskukaavoja ja funktioita tiedon muuntamiseen
 • Taulukkotoiminnon hyödyt pivot-raportoinnissa

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tietotyön tehotreeni: Excel aineiston muokkaaminen Pivot-raportointia varten, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tämä Tietotyön tehotreeni on jatkotasoinen koulutus, johon voit helposti osallistua työpisteeltäsi käsin. Koulutuksesta on hyötyä sinulle, jos käsittelet työssäsi laajoja Excel-aineistoja, joiden rakenne ja tiedot eivät aina ole käyttökelpoisia. Koulutuksessa saat monia vinkkejä aineistojen muokkaukseen. Kun aineisto täyttää Excelin rakennesäännöt, on sen jatkokäsittely, kuten pivot-taulukot, lajittelut, suodatukset jne., huomattavasti helpompaa.

Kustannukset

179,00 €+ alv./VAT

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tietotyön tehotreeni: Excel aineiston muokkaaminen Pivot-raportointia varten? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sovelto

Muutos tehdään oppimalla

Sovelto on valmennuksiin, konsultointiin ja oppimispalveluihin keskittynyt asiantuntijoiden omistama yritys. Sovelto auttaa asiakkaitaan siirtymään muutostarpeiden tunnistamisesta tekoihin viemällä organisaatioihin vaikuttavimmat oppimismallit, joiden avulla oppi viedään käytäntöön, osaksi työtä.  Sovelton asiantuntijat löytävät yksilöille sopivat oppimisen muodot. Sovelto tutkii ja ennakoi, miten suomalainen työelämä muuttuu...


Lue lisää kouluttajasta Sovelto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sovelto

Messuaukio 1
00520 Helsinki


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kehitä henkilöstön ICT-osaamista

Tutustu Wistecin projektinhallinta-, HTML- ja SQL-kursseihin. Katso myös sosiaalisen median suosikkikurssit sekä Excel- ja Adobe-koulutukset.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tietotyön tehotreeni: Excel aineiston muokkaaminen Pivot-raportointia varten täytä seuraavat tiedot: