Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

VMware vSphere: Fast Track 6.7

Sovelto
Yhteenveto
5 päivää
4 900 EUR + alv 24 %
12.10.2020
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
VMware vSphere: Fast Track 6.7 | Sovelto

VMware vSphere: Fast Track 6.7

Tällä VMware vSphere kurssilla opit paitsi vSphere ympäristön pystytyksen ja määrittelyn myös isommissa ympäristöissä tarvittavien ominaisuuksien käytön. Tämä pidetään tavallista pidemmillä kurssipäivillä ja sisältää sekä VMware vSphere: Install, Configure, Manage 6.7 kurssin että myös merkittävän osan Optimize & Scale kurssin asioista.

Kurssi sopii kaikille VMware vSphere ylläpitäjille, jotka joutuvat myös mahdollisesti hallitsemaan vSphere Enterprise Plus version kehittyneimpiä ominaisuuksia. Verrattuna VMware vSphere Install, Configure, Manage -kurssiin on tämän kurssin sisälltö selvästi laajempi erityisesti isommissa ympäristöissä tarvittavien ominaisuuksien osalta ja sisältää asioita, joka aiemmin oli vain erillisessä Optimize & Scale kurssissa.

Tämä kurssi on myös välttämätön pohja VMware lisätuotteiden kuten Horizon View opiskelulle. Kurssilla käytetään uusinta vSphere 6.7 -versiota. Kurssi sopii kuitenkin hyvin myös edellisen version (6.5) käyttäjille.

Materiaali:

Kurssilla käytetään VMwaren virallista, englanninkielistä materiaalia sähköisessä muodossa. Materiaali tilataan viikkoa ennen kurssin alkua. Materiaali on henkilökohtainen ja lisenssiä (lukuoikeutta) ei voi siirtää toiselle henkilölle. Materiaalia luetaan selaimella tai erillisellä, ilmaisella lukuohjelmalla, joka toimii pc:llä, macilla tai tabletilla.

Ilmoittaudu viimeistään yksi viikko (7 vrk) ennen kurssin alkua, jotta ehdit saada materiaalin käyttöösi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta VMware vSphere: Fast Track 6.7, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kurssin osallistujalla tulee olla perustiedot Windows-käyttöjärjestelmästä. VMware vSphere -ympäristön tuntemusta ennakolta ei edellytetä.

Tutkinto / todistus

Tämä kurssi käy VMware Certified Professional – Data Center Virtualization 2019 (VCP-DCV 2019) sertifioinnin edellyttämäksi kurssikäynniksi. Tämä kurssi myös valmentaa hyvin testiin 2V0-01.19 sekä myös testiin 2V0-21.19, mutta testin läpäiseminen edellyttää kurssin lisäksi myös omaehtoista tutustumista VMwaren dokumentaatioon ja työskentelemistä tuotteen parissa.

Aikataulu

Huom. Tällä kurssilla käydään 5 kalenteripäivässä 7 päivän asiat ja kurssipäivät alkavat tavallista aikaisemmin ja kestävät tavallista pidempään.

1. Päivä

 • Yleistä
 • VSphere infrastruktuurin asennus ja perusmäärittelyt
 • Virtuaalikoneet
 • VMware vCenter Server

2. Päivä

 • Verkkopalvelut
 • Tallennusympäristö

3. Päivä

 • Virtuaalikoneiden edistynyt hallinta
 • Resurssien hallinta ja valvonta

4. Päivä

 • Korkea käytettävyys ja vikasietoisuus
 • DRS
 • Verkon skaalautuvuus

5. Päivä

 • vSphere Update Manager (VUM)
 • Tallennusjärjestelmän skaalautuvuus
 • Virtuaalikoneiden suojaaminen

Kouluttaja

Pertti Pellonpoika on kouluttanut ja konsultoinut palvelinten ja työasemien ylläpitoa sekä näihin liittyvien toimien ja prosessien tehostamista ja automatisointia jo 20 vuotta. Painopisteenä Pertillä on Windows palvelimet ja niiden virtualisointi sekä Windows työasemien ja palvelimien tehokkaan käyttöönoton ja ylläpidon menetelmät mukaan lukien aihealueen prosessit ja projektit.

FM, MCCT, MCT, VMware Certified Instructor (VCI), VMware Certified Advanced Professional (VCAP), VMware Certified Implementation Expert (VCIX), VMware Certified Professional (VCP) 3-6 ja 2019, VSP, MCITP, MCSA, MCTS System Center Configuration Manager jne., ITIL v3 Foundation, Prince2 cert, Senior-konsultti. Osaamisalueita mm. System Center (Endpoint Manager) Configuration Manager (SCCM) (MEMCM), virtualisointi ja VMware vSphere.

Kustannukset

4900,00 € + alv./VAT

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta VMware vSphere: Fast Track 6.7? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sovelto

Sovelto

Muutos tehdään oppimalla

Sovelto on valmennuksiin, konsultointiin ja oppimispalveluihin keskittynyt asiantuntijoiden omistama yritys. Sovelto auttaa asiakkaitaan siirtymään muutostarpeiden tunnistamisesta tekoihin viemällä organisaatioihin vaikuttavimmat oppimismallit, joiden avulla oppi viedään käytäntöön, osaksi työtä.  Sovelton asiantuntijat löytävät yksilöille sopivat oppimisen muodot. Sovelto tutkii ja ennakoi, miten suomalainen työelämä muuttuu...


Lue lisää kouluttajasta Sovelto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sovelto

Messuaukio 1
00520 Helsinki


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta VMware vSphere: Fast Track 6.7 täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Ota Adobe-ohjelmat haltuun!

Pienryhmäkoulutukset lähi- tai etäopetuksena. Mm. InDesign, Photoshop, Illustrator, Acrobat ja värinhallinta. Myös räätälöitynä tarpeesi mukaan!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: