🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Antti Mäki

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Antti Mäki

Antti Mäki

Antti Mäki on yrittäjä ja hallitusammattilainen. Hän on moderni kasvu- ja muutosjohtaja, energinen ja intohimoinen digitaalisuuden soihdunkantaja sekä yrityskulttuurin puolestapuhuja. Hän yhdistelee tutkittua tietoa sekä omakohtaista laajaa kokemustaan teknologiavetoisista yrityksistä olivat ne sitten suuryrityksiä, voittoatavoittelemattomia tai kasvu-/pienyrityksiä. Yli 17 vuoden kansainvälinen kokemus Lontoosta sekä manner Euroopasta antaa puheenvuoroihin uniikkia perspektiiviä sekä kokemus maailman johtavien (teknologia)yritysten ylimmästä johdosta tuovat ainutlaatuista asiantuntemusta.

Antti puhuu räiskyvästi digitalisaatiosta, sen yrityksiä, toimialoja ja markkinoita muovaavasta voimasta sekä ominaispiirteistä joita ymmärtämällä yritykset voivat hyödyntää murroksen mukanaan tuomat mahdollisuudet. Tuotteiden ja palvelujen verkkokauppa, yritysten kansainvälistyminen, kasvu- ja muutosjohtajuus ovat kysyttyjä teemoja joista Antti puhuu ja valmentaa yritysjohtoa niin Suomessa kuin maailmallakin. Mukaansatempaava ja käytännönläheinen ote ryyditettynä lukuisilla esimerkeillä eri toimialoilta vie kuulijan teknologian maailmaan ja auttaa ymmärtämään mitä se kuulijalle merkitsee oli hän sitten maanviljelijä, yritysjohtaja tai teknologian edelläkävijä.

Teknologia tuo mukanaan, epävarmuutta, kiihdyttää tilannenopeutta sekä herättää vahvoja tunteita puolesta ja vastaan. Siksi johtajuus ja johtamisen taito korostuvat ja ovat kriittisiä menestystekijöitä. Antin yksi kysytyimpiä teemoja onkin johtaminen ja johtajuus, jossa (yritys)kulttuuri, runsaudella johtaminen, empatia ja kyky tehdä päätöksiä vaillinaisen ja epävarman tiedon varassa ovat keskiössä.

Antin omakohtaisten esimerkit ja seikkaperäinen kerronta avaavat monimutkaisetkin asiat helposti ymmärrettävään muotoon ja räätälöidyt esimerkit paaluttavat ne kuulijalle/yritykselle relevanttiin kontekstiin. Puheenvuoroissaan hän jakaa käytännön toimintamalleja, työkaluja sekä konkretiaa jonka kuulija voi viedä heti käytäntöön. Hänen värikäs ja energinen tyylinsä herättää ajatuksia ja keskustelua ja saa kiitosta niin asiakkailta kuin yleisöltäkin. Siksi hän onkin erittäin kysytty ja pidetty puhuja, moderaattori ja kouluttaja.

Antin kysytyimmät puheenvuorot vastaavat kysymyksiin: Mitä on digitalisaatio ja miksi kaikkien tulee sitä ymmärtää? Miten johtaa (hyper)kasvua? Mikä on voittava verkkokaupan resepti? Miten kansainvälistyä kannattavasti ja nopeasti? Mitä voimme oppia maailman johtavilta teknologiayrityksiltä ja heidän tavastaan johtaa? Miten johtaa teknologiaa sitä ymmärtämättä? Mitä jokaisen päätöksentekijän tulee ymmärtää teknologiasta? Miten johtaa ja tehdä päätöksiä epävarman ja puutteellisen tiedon pohjalta? Miten johtaa kun tilannenopeus on korkea (high velocity leadership)? Miten luoda runsautta ja tehdä siitä yrityksen kantava voima? Miten saada ja pitää kiinni hyvistä tekijöistä? Miten hankkia osaajia ja pitää heistä kiinni? Miten luoda organisaatiosta magneetti osaajille?

**Antin luentoaiheita ovat:**

Digital transformation / Exponential world / New business models / Digitalisation across industries and its impact on business / Leadership Leading/Building Abundance abundant leadership / Empathy, culture and EQ the cornerstones of technology leadership / High velocity leadership (decision making with impartial & incomplete information in highly dynamic environments) / Managing change / (International) growth internationalisation & growth / Leading & managing (hyper) growth / Internationalisation / Growth & expansion (network based vs. Uppsala Model - The Network Approach / International New Ventures/Born global)/ Lecturing & coaching & moderation / eCommerce

- How to build an eCommerce business?

- How to manage growth?

- How to grow profitably and internationally?

- What are the models for growth in eCommerce setting?

- How to set omnichannel operations?

- Fulfilment & Ops the enabler of eCommerce?

- Specialists who can speak in general level and also technical and

- Internationalisation

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Antti Mäki, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu