Aurora Airaskorpi

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Aurora Airaskorpi

Aurora Airaskorpi

Kestävän ja merkityksellisen työelämän tekijä

Aurora Airaskorpi on erikoistunut milleniaalien työelämähaasteisiin, kestävään työelämään ja merkityksellisten urien rakentamiseen. Aurora haastaa yleisöjään ajattelemaan isommin ja murtamaan totuttuja tapoja tehdä.

Aurora Airaskorpi on entinen luova johtaja, journalisti ja viestintäkonsultti. Nykyisin hän pyörittää omaa High on Hope -nimistä valmennusyritystä sekä verkkojulkaisua. Auroran hyödyntää puheenvuoroissaan tutkittua tietoa työelämästä, haastattelemiensa ihmisten tarinoita sekä omia kokemuksiaan. Auroran puheenvuoroja on kuvattu hengähdyshetkiksi työelämän sykkeen keskellä ja hänen puheenvuoronsa saavat kiitosta käytännönläheisyydestään. Aurorassa yhdistyvät bisnesajattelu ja inhimillinen ajattelu, filosofinen pohdinta ja käytännönläheiset vinkit.

Teema 1: Merkityksellisyys ja toivo tulevaisuuden työelämätaitoina
Kun planeetta palaa ja chat-GPT uhkaa viedä työt, yhä useampi meistä kokee toivottomuutta tulevaisuudesta. Miten voimme motivoitua, kehittää ja olla yhä luovempia, kun tulevaisuus on yhä epävarmempi? Tällä voimaannuttavalla luennolla otetaan optimistinen katse työelämän tulevaisuuteen ja tunnistetaan omat vaikutusmahdollisuudet. Olit sitten missä tahansa ammatissa, juuri sinun osaamisesi voi olla ratkaiseva paremman tulevaisuuden luomisessa. Tämä puheenvuoro auttaa sinua tunnistamaan mahdollisuuksia esteiden sijaan.

Teema 2: Kestävä työelämä
Miten vetää rajat työlle? Miten tunnistaa riittävän hyvä omassa työssä? Miten välttää uupumus ja ylläpitää omaa jaksamista? Riittämättömyys on ongelma sekä yksilön, työyhteisön että yhteiskunnan tasolla. Uupumustilastot kasvavat ja sairauspoissaolot lisääntyvät. Lepoloma harvoin ratkaisee uupumuskierrettä vaan tarvitaan arkisia, käytännönläheisiä muutoksia, oman asenteen kehittämistä ja kestävämpiä työnteon tapoja. Aurora Airaskorpi ehdottaa ratkaisuksi riittävän hyvän käsitettä. Se tuo ryhtiä työntekoon, auttaa tunnistamaan omat rajat, keventää kuormitusta, tiivistää tiimityötä ja parantaa johtamista. Riittävän hyvän avulla voimme korjata työelämän ongelmat niin yksilön, tiimien kuin yhteiskunnankin tasolla.

Teema 3: Luovuus menestystekijänä
Kun koneet oppivat yhä älykkäämmiksi, ihmiseltä kaivataan pelkän älyn lisäksi luovuutta. Maailman talousfoorumi onkin nostanut luovuuden työelämän tärkeimpien taitojen joukkoon 2020-luvulla. Luovuus ei ole pelkkien taiteilijoiden ja luovien suunnittelijoiden voimavara vaan se on opittavissa oleva taito. Luovuuden kehittäminen ei pelkästään paranna kykyä ideoida uusia ratkaisuja vaan se lisää parhaimmillaan myös hyvinvointia, tiimityötä ja innostusta työhön. Tällä luennolla opit, miten voit lisätä luovuutta arjessasi ammatista huolimatta ja opit myös tunnistamaan esteet luovuutesi tiellä.

Aiheet esimerkiksi

  • Työn tulevaisuus
  • Merkityksellinen työ
  • Kestävä työelämä
  • Jaksaminen ja hyvinvointi
  • Luovuus
  • Työelämän valmennus

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Aurora Airaskorpi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu