Aurora Airaskorpi

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Aurora Airaskorpi

Aurora Airaskorpi

Vapaamman, rohkeamman ja luovemman työelämän puolestapuhuja

Aurora Airaskorpi on VTM, tietokirjailija, vapaa kirjoittaja ja työelämävalmentaja, entinen luova johtaja ja viestintäkonsultti, nykyinen yrittäjä. Aurora on oman työelämänsä aikana tehnyt töitä niin pikaruokalan tiskillä kuin toimittajana ja tarjoaa monipuolisen näkemyksen nykyajan työelämästä. Aurora haastaa yrityksiä ajattelemaan rohkeasti ja auttaa tunnistamaan mahdollisuuksia ja viemään niitä konkreettisiksi kehityskohteiksi. Hän tuo realistisuutta vapauden tavoittelun pohdintaan sekä monipuolisen näkemyksen työelämän murroksesta käytävään keskusteluun.

**1. Riittämättömyyden tunteesta kohti riittävän hyvää uraa ja työelämää**

Miten vetää rajat työlle? Miten tunnistaa riittävän hyvä omassa työssä? Miten välttää uupumus ja ylläpitää omaa jaksamista? Aurora Airaskorpi pohti näitä kysymyksiä oman uupumisensa jälkeen ja kirjoitti omista ja eri alojen ammattilaisten kokemuksista kirjan Riittävän hyvä – selviytymisopas työelämään. Hänen luentonsa sisältää tietoa ja vertaistukea sekä vinkkejä, joiden avulla pidät pääsi kasassa jatkuvasti muuttuvassa työelämässä. Luento sopii niin työntekijöille kuin esihenkilöille ja voit hyödyntää sisältöä niin nykyisessä työssäsi kuin työnhaun tukena.

**2. Miksi työelämään kaivataan lisää vapautta ja miten menestyä radikaalin vapauden tavoittelun avulla?**

Yhä useampi meistä pohtii vaihtoehtoja perinteiselle työsuhteelle: perustaisinko oman yrityksen, opiskelisinko uuden ammatin, ryhtyisinkö freelanceriksi tai kokeilisinko sijoittaa osakkeisiin? Microsoftin vuonna 2021 teettämän vuoden kansainvälisen selvityksen mukaan jopa 40 prosenttia työntekijöistä harkitsee irtisanoutumista nykyisestä työstään tulevan vuoden aikana. Samankaltaisen pohdinnan tuloksena Aurora Airaskorpi irtisanoutui luovan johtajan työstään ja ryhtyi freelanceriksi. Miten vapautta voisi tarjota työelämän sisällä ja pitää työntekijät tyytyväisinä ja hyvinvoivina? Airaskorpi haastaa yrityksiä ajattelemaan rohkeasti, tunnistamaan mahdollisuuksia ja viemään niitä konkreettisiksi kehityskohteiksi. Puheenvuoro sopii erityisesti johtajille ja tiiminvetäjille, jotka haluavat kehittää yritystään ja tiimejään itseohjautuvampaan suuntaan.

Aurora juontaa omien puheenvuorojensa lisäksi myös työelämään liittyviä tapahtumia, haastatteluita ja paneelikeskusteluja. Hänellä on myös oma työelämään ja vapauden tavoitteluun liittyvä podcast.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Aurora Airaskorpi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu