Ella Kanninen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Ella Kanninen

Ella Kanninen

Suosittu juontaja

Sanavalmis, kielitaitoinen ja elämäniloinen Ella Kanninen on tällä hetkellä Italian Firenzessä asuva suomalainen toimittaja. Toimittaja-juontaja Kannisen televisioura alkoi Yle:n Aamu-TV:stä, myöhemmin hän toimi myös uutistenlukijana TV1:ssä. Suomessa Ellasta tuli tunnettu televisiokasvo kieltenopetusta antaneen TV1:n tositelevisiosarjan *Talo Italiassa* juontajana. Hän teki myös taustajuttuja Yle:lle vuoden 2006 Torinon talviolympialaisista.

Edellämainitun jälkeen Ella juonsi MTV3:n Tanssii tähtien kanssa -sarjaa yhdessä Marco Bjurströmin kanssa tuotantokausina 2006–2007. Ella Kanninen teki kolmisen vuotta myös Italian televisiolle matkailuohjelmaa *Il Viaggiatore*. Ella Kannisen on voinut nähdä myös YLE Teeman Tutkiva juttu -sarjan juontajana. Heinäkuussa 2008 Ella juonsi kolmannen kerran Kaustisen kansanmusiikkijuhlia. Yle Teema esitti kevätkesällä 2012 Italiaan keskittyvän matkailuohjelman Tie Roomaan: kaksi pientä elefanttia, jossa Kanninen toimi oppaana. Kesäkuussa 2012 Kanninen alkoi juontaa Ylen Aamu-TV:n matkailuohjelmaa Ella Kannisen Toscana.

Kanninen puhuu suomen lisäksi ruotsia, englantia, ranskaa, italiaa ja viroa.

//Ella Kanninen oli ehdolla Vuoden juontajaksi Vuoden puhuja -gaalassa 2017.//

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ella Kanninen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.