Emma Kimiläinen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Emma Kimiläinen

Emma Kimiläinen

Naisena miehisessä maailmassa ja alalla pärjääminen

Emma Kimiläinen on autourheilija, joka aloitti ajamisen jo 3 vuoden iässä. Lisäksi hän on yrittäjä ja ylpeä pienen tytön äiti. Hän on tullut tunnetuksi myös radiojuontajana ja MTV Sportin F1-kommentaattorina. Emma on juontanut urheiluun ja autoiluun liittyviä ohjelmia sekä tapahtumia ja hän on Liikenneturvan ennakoivan ajon kouluttaja. Autoilun stereotypioita huumorin avulla murskaava esikoiskirja Naisen autoiluopas ilmestyi maaliskuussa 2015.

Emmalta irtoaa puhetta eri näkökulmista ja hän on kerennyt jo useamman vuoden ajan juontaa eri yritysten yksityisiä sekä julkisia tapahtumia ja luennoida inspiroivasti niin yrityksille, nuorille kuin lapsillekin. Emman luennot ja juonnot luonnistuvat suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Emman tyyli puhua on innostava, positiivinen, humoristinen ja usein myös itseironinen. Paljon elämänkokemusta ikäänsä nähden keränneellä naisella on monta tarinaa kerrottavanaan.

Useimmiten yrityksille suunnattujen luentojen aiheet ovat vaihdelleet &quotnaisena miehisessä maailmassa ja alalla pärjääminen - mitä on vaatinut ja vaatii edelleen&quot sekä &quottiimityöskentely ja sen tärkeys myös yksilöurheilussa&quot välillä, sillä urheilumaailmasta saa monta kiinnostavaa tarinaa ja aasinsiltaa yritysten toimintaan.

Kouluissa ja harrastustoiminnoissa Emma on käynyt luennoimassa koulukiusaamisesta ja siitä selviämisestä harrastusten sekä itseensä uskomisen avulla tai kuinka ennakkoluulot vahvistavat entisestään. Nuorille Emma on käynyt myös puhumassa, miten löytää oikealle uralle itsetutkiskelun ja analyysin kautta, jota urheilussa tehdään paljon.&quot

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Emma Kimiläinen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.