Emma Kimiläinen

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Emma Kimiläinen

Emma Kimiläinen

Tähtäimessä menestys

Emma Kimiläinen on autourheilija, joka aloitti ajamisen 3-vuotiaana. Yhteensä Emman autourheilu-ura on kestänyt jo yli 30 vuotta, joista hän on ajanut ammatikseen yli 15 vuotta. Lisäksi Emma on median ja puheen monialayrittäjä sekä äiti.

Syksyllä 2023 Emma heittäytyi tanssin pyörteisiin MTV:n supersuositussa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Hän on tullut tunnetuksi suomalaisille myös radiojuontajana niin Radio Novan kuin Radio Suomipopinkin liikenneohjelmista, sekä Viaplayn F1-asiantuntijana ja MTV:n suositun Suomen surkein kuski -ohjelman päätuomarina.

Emma on luonnollinen, sanavalmis, energinen sekä inspiroiva esiintyjä, joka näkyy niin hänen puheissaan kuin juonnoissaan.

Emma tarjoaa kuulijoille mieleenpainuvien tarinoiden, omien kokemusten sekä tieteen näkökulmasta ajatuksen ruokaa muun muassa stereotypioista, nykyisestä vallitsevasta tasa-arvon ja diversiteetin kulttuurista, omasta asennoitumisesta sekä menestyksen konseptista ja hyvinvoinnin hallinnasta.

Puheenvuorojen aikana selviää, miten ja millä mentaliteetillä Emma on onnistunut rakentamaan yli 15 vuotta kestäneen ammattilaisuran autourheilun maailmassa, joka on tunnettu sukupuolittuneista stereotypioistaan, politiikastaan sekä rahan vaikutusvallasta. Vaikka autourheilu tai formulat eivät olisi lajina tuttuja, löytää varmasti jokainen puheesta yhtymäkohtia tiimityöskentelyyn, organisaation eri osa-alueiden yhteistyöhön, yksilön vastuuseen tiimityöskentelyssä, tunnelmajohtamiseen sekä ennen kaikkea omaan asennoitumiseen jatkuvaa muutosta ja omaa hyvinvointia kohtaan.

Lisäksi Emma avaa puheissaan urheilupsykologian saloja, kuten mistä henkinen kantti syntyy ja mikä tekee voittajan, sekä millä keinoin voimme hallita suorituspaineita, ahdistusta ja stressiä.

Aiheet esimerkiksi

  • Ajanhallinta
  • Tehokkuus
  • Tähtäimessä menestys / ajatuksen ruokaa stereotypioista, asenteesta, jatkuvasta muutoksesta & henkisestä jaksamisesta
  • Tiimityöskentely
  • Ennakkoluulot ja niiden kääntäminen voitoksi

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Emma Kimiläinen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu