Heikki Huovinen

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Heikki Huovinen

Heikki Huovinen

Suorituskyky, lepo, itsensä johtaminen

Heikki Huovinen on todellinen ihmisen valmentamisen moniottelija, ihmisen suorituskyvyn poikkitieteellinen tutkija, ja Mental RACE Podcastin isäntä. Heikki on valmentanut 15 vuotta huipulla suorittavia ihmisiä Formula-1 kuskeista yritysjohtajiin, aina maanläheisellä pohjoisen miehen otteellaan.

Huovinen on koulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri sekä liikuntafysiologian että urheilupsykologian puolelta. Valmentajana Heikin suurimpia saavutuksia lienevät Sebastian Vettelin kaksi maailmanmestaruutta Formula ykkösissä ja Sebastianin valinta vuoden urheilijaksi vuonna 2014 (Laureus world sportsman of the year). Lisäksi hän on ollut avainroolissa Hintsa Performancen kokonaisvaltaisen valmennusmetodin kehittämisessä vuodesta 2014 alkaen, joka jatkuu edelleen.

Huovinen puhuu ihmisen suorituskyvystä, inhimillisestä erinomaisuudesta, joka pohjautuu lepoon. Lepoon, joka lähtee ihmisen fysiologian ja uniikin psykologian kunnioittamisesta. Lepoon, joka on mailaa puristavan suorittamisen ja huijarisyndroomaa ruokkivan kulttuurin vastakohta. Lepoon, joka seuraa keskittymisestä ihmiselämän itseisarvollisiin asioihin, merkityksettömien ja välinearvollisten asioiden sijasta. Koska ihminen ei ole leivänpaahdin, vaan ihminen on ihminen.

Heikkiä on kehuttu aidoksi, energiseksi ja asiantuntevaksi puhujaksi. Huovinen pyrkiikin aina yleisön inspirointiin ja tutkittuun tietoon pohjautuvan informaation jakamiseen, sekä tiedon tarinallistamiseen. Nämä saavutetaan yhdistelemällä tiedettä ja elettyä valmennuskokemusta, ja myös jakamalla omakohtaisia arkisia kokemuksia elämästä valmentajana, puolisona, perheenisänä ja tavoitteellisena voimailijana.

Aiheet esimerkiksi

  • Inhimillisesti kestävä suorituskyky lähtee levosta
  • Yksilöiden vahvuudet - huipputiimin avaimet
  • Stressi, resilienssi ja palautuminen
  • Itsensä johtaminen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Heikki Huovinen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu