Helena Pöllänen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Helena Pöllänen

Helena Pöllänen

Helena Pöllänen on sitä mieltä, että häpeä ei saa määrittää sinua, eikä estää sinua elämästä omannäköistä elämää.

Historian häpeän hetket ja kokemukset voivat seurata matkassamme läpi elämän ja tiedostamatta saatamme juosta häpeää karkuun välttelyn, ylisuorittamisen, tai vaikka päihteiden avulla. Häpeä on ovela ja se lymyää monien elämän haasteiden takana. Häpeän kohtaaminen ja nähdyksi tuleminen omana itsenämme on ainut keino ottaa niskalenkki turhasta ja kahlitsevasta häpeästä.

Helena Pöllänen on puhuja ja stand up -koomikko. Helena on toiminut vuosia viestinnän ja vuorovaikutusosaamisen kouluttajana ja viimeisin ja hyvin paljon mielenkiintoa herättänyt aihe häpeä on saanut paljon kiinnostusta ja kiitosta. Aiheesta ei vielä puhuta riittävästi ja se onkin yksi häpeän esiintymisen suurimmista ongelmista. Koulutukseltaan Helena on Filosofian maisteri, pääaineenaan puheviestintä. Huumorin ja häpeän lisäksi Helenan sydäntä lähellä on myös alppihiihto. Hän on toiminut yli kymmenen vuotta hiihdonopettajana Suomen eri keskuksissa.

Puheenvuorossaan Helena ammentaa omista kokemuksistaan. Hän kuvaa henkilötarinassaa häpeän vaikutuksia elämässään.

Viestinnän ammattilaisena, vuorovaikutuksen osaajana ja stand up -koomikkona Helenalla on ilmiömäinen taito käsitellä haastavia aiheita myös huumorin avulla. Itku ja nauru ovat reaktioita, joita voi odottaa Helenan &quotMinun häpeäni&quot tarinassa.

Ensimmäistä kertaa Helena häpeä work shoppeja kuultiin syksyllä 2019 Lead & Live tapahtumassa ja tämän jälkeen Helena on toiminut puhunut ja kouluttanut häpeästä mm. Finnveralle, YTK:lle, Prove Experties OY:lle.

Helena tekee yhteistyötä puhuja, koomikko Simo Takasen kanssa, joka puhuu epäonnistumisesta. Heidän yhteinen tuote &quotHei hei häpeä ja Epäonnistulmalla voittoon&quot lanseerattiin tänä syksynä. Tämä on mieleen painuva, energinen ja huumoripitoinen kokonaisuus.

**Aiheita:**

- Häpeä ja sen vaikutukset

- Vahva vuorovaikutus

- Kuinka teen esiintymisjännityksestä kaverin

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Helena Pöllänen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.