Mirita Saxberg

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Mirita Saxberg

Mirita Saxberg

Tilannetaju, asenne ja tehokas vuorovaikutus.

Mirita Saxberg on vakuuttava persoona, joka motivoi kuulijoitaan ja vie viestinsä perille. Asiantuntemus kumpuaa monialaisesta koulutuksesta ja työkokemuksesta: poliittisesta urasta eduskunnassa ja kunnallispolitiikassa, sekä vuodesta 2006 jatkuneesta juontajayrittäjän ja markkinoinnin & viestinnän kouluttajan työstä. Ammatillisen opettajan pätevyyden (qualified teacher) lisäksi Mirita on opiskellut kansainvälistä liiketaloutta (BBA), kulttuurien välistä viestintää, julkisjohtamista, ja hallintotieteiden maisteriksi (M.Sc. Admin.) hän valmistui tutkimuksellaan sosiaalisesta vaikutusvallasta sekä poliittisesta vallankäytöstä. Nyt hän tutkii yritysjohtamista ja tekee kauppatieteiden tohtorin (D.Sc. Business Admin.) tutkintoa.

Mirita on yhteiskunnallista vaikuttamista rakastava hallinto-, kasvatus- ja kauppatieteilijä. Eroperheen arkea rento pilke silmäkulmassa elävä äiti. Tomera yksinyrittäjä – viestintäkouluttaja ja juontaja– vuodesta 2006. Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu ja Uudenmaan maakuntavaltuutettu Helsingistä. Hän jäi kansanedustajan avustajaksi eduskuntaan tutkittuaan siellä poliittista vaikutusvaltaa vuonna 2015. Lisäksi hän opiskelee kauppatieteiden tohtorin tutkintoa ja väittelee johtamisesta, vuorovaikutuksesta ja vallasta.

Miritan puheiden kantavat teemat ovat vuorovaikutus ja myynti sekä politiikka. Mirita Saxberg valmistui hallintotieteiden maisteriksi tutkimalla eduskunnassa poliittista vaikutusvaltaa ja sitä, mikä tekee kansanedustajasta vaikutusvaltaisen ja miten poliittista valtaa saadaan tai menetetään. Toinen Miritan vahvuus on vuorovaikutustaidot ja viestintä. Hän avaa puheissaan vahvan vuorovaikutuksen sekä viestintätaitojen merkitystä niin organisaation sisäisessä toiminnassa, kuin asiakaskohtaamisissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Mirita Saxberg, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.