Henri Hujala

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Henri Hujala

Henri Hujala

Inspiroi ihmisiä luomaan omaa juttuaan

Henri Hujala esittelee itsenä uusille ihmisille 4 virkkeellä. &quotOlen Henri Hujala, intohimoinen oman juttuni toteuttaja. Uskon positiivisen asenteen tuovan parempia tuloksia pitkällä aikavälillä. Pyrin aina valitsemaan omaa terveyttäni parhaiten tukevan vaihtoehdon. Minulle on tärkeää, että vietän aikaa läheisteni kanssa.&quot

Hujala nousi ryminällä suomalaisten talousvaikuttajien joukkoon. Tästä osoituksena nimitys vuoden 2022 suomalaisten oman talouden vaikuttajien TOP20 listalle. Henri ehti ensimmäisten 1,5 yrittäjävuotensa aikana pitää yli 100 puhujakeikkaa, joiden avulla hän innosti erityisesti nuoria tarttumaan raha-asioihin mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Henriä kuvaillaan positiiviseksi, periksiantamattomaksi ja liikunnalliseksi inspiroijaksi, jonka luonteeseen kuuluu pieni pilke silmäkulmassa tilanteessa kuin tilanteessa. Hänet tunnetaan myös uusien ajatusten herättäjänä ja vanhojen toimintatapojen rohkeana kyseenalaistajana.

Hujala tuntee oman arvomaailmansa ja siltä pohjalta ammentaa puheenvuoroihinsa omia kokemuksiaan niin rahasta, oman jutun luomisesta kuin elämästä laaja-alaisestikin.

Henri pitää tärkeänä tasavertaista talouskasvatusta. Tämän johdosta hän käy usein puhumassa nuorille rahasta ja heidän omasta taloudestaan. Samalla hän kannustaa rohkeasti oman jutun luomiseen ikään katsomatta. Kaikilla on mahdollisuus hyvään rahavointiin lähtökohdista riippumatta, kun ymmärtää, että raha on vain rahaa, eikä se tee ketään onnelliseksi, Hujala tiivistää.

Nuorekkaana rahavointivalmentajana ja -puhujana Henri yksinkertaistaa vaikeita ja tylsiäkin raha-aiheita. Hänellä on kyky herättää yleisön kiinnostus etenkin omien maaseudulla kokemiensa esimerkkien avulla. Hujala kansantajuistaa sijoittamista sekä yksilön henkilökohtaisia talousaiheita. Hän tietää, että raha-asiat eivät ole niin vaikeita mitä niistä on annettu ymmärtää.

Henrin saa joka aamu ylös sängystä halu inspiroida ihmisiä luomaan oman juttunsa. Hän uskoo tämän lisäävän niin yksilön omaa kuin hänen sosiaalisen ekosysteeminsä tyytyväisyyttä.

**Aiheet mm.**

- Kohti parempaa rahavointia

- Vahvuuksilla menestykseen (motivaatiopuheenvuorot)

- Se toinen puoli yrittäjyydestä

- Sijoittaminen kuuluu kaikille

- Tyytyväiseksi omaa juttuaan luomalla

- Oma talous tutuksi

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Henri Hujala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.