Henri Tuomilehto

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Henri Tuomilehto

Henri Tuomilehto

Nukkumalla menestykseen

Henri Tuomilehto on maailman johtavia unihäiriöpotilaita hoitavia lääkäreitä. Jo 20 vuoden ajan hän on tutkinut unta, unen vaikutuksia terveyteen ja ennen kaikkea sitä, kuinka ihminen itse voi parantaa nukkumistaan ja jopa olemassa olevia unihäiriöitä. Tuomilehdon vastaanotolla on käynyt yli 15.000 potilasta.

Hänellä on 20 vuoden kokemus tutkimus- ja lääkärintyöstä unihäiriöiden hoidon parissa. Henri Tuomilehto on luonut maailman ensimmäisen tieteelliseen näyttöön perustuvan systemaattisen univalmennuksen. Aamulla herätään virkeänä, energiaa riittää päivän kaikkiin askareisiin, työ tehostuu ja liikuntaa harrastetaan enemmän. Pidemmällä aikavälillä hyödyt ovat moninaisia parantuneesta työ- ja toimintakyvystä ja elämäntapasairauksien ennaltaehkäisystä elämänlaatuun.

Huippu-urheilussa hän on työskennellyt muun muassa NHL-joukkue Columbus Blue Jacketsissa. Hänelle on myönnetty unilääketieteen erityispätevyys. Henri valittiin sadan terveysalan vaikuttajan joukkoon Suomessa 2018. Häneltä on äskettäin ilmestynyt kirja "Nukkumalla Menestykseen". Kirja valittiin FitAwardsin vuoden 2020 Hyvinvointikirjaksi. Henri on LepoSleepGuide valmennusmetodin perustaja.

Nukkuminen on ominaisuus, jota voi kehittää & vahvistaa - uni vaikuttaa terveyteemme enemmän kuin haluamme uskoa. Hyvälaatuinen uni on nimittäin tärkein yksittäinen palautumisen ja jaksamisen lähde. Uni määrittelee myös aivotoimintamme ja käyttäytymisemme. Huono nukkuminen aiheuttaakin merkittävää työ- ja toimintakyvyn alentumista ja ennustaa sairaspoissaoloja.

Uupumus, väsymys ja huono nukkuminen ovat lisääntyviä globaaleja yhteiskunnallisia ja kansantaloudellisia haasteita. Ihmisten kokonaisvaltainen kuormitus on lisääntynyt monen tekijän kautta viimeisen parin vuosikymmenen aikana. Toisaalta nukumme vähemmän ja huonommin kuin koskaan ennen. Yhtälö on katastrofaalinen. Huono jaksaminen ja uupumus koskettavat yhteiskuntaamme rajulla tavalla tällä hetkellä.

Henrin puheenvuorot käsittelevät ajankohtaisia työelämän haasteita ja muutoksia, etenkin vaativien asiantuntija- ja esihenkilötehtävien, lisääntyneen etätyön sekä vuoro- ja epäsäännöllisen työajan vaikutusta nukkumiseen ja jaksamiseen. Henri on luennoinut ympäri maapalloa ja työskennellyt Suomessa satojen yritysten kanssa.

Hyvä energisyys - tavoitteena vaikuttaa ja koskettaa ihmisiä eri tasoilla, ennen kuin tilanne eskaloituu hankaliin unihäiriöihin tai uupumukseen. Lisätä sitä oikeaa tietoisuutta ja korostaa, mitä kaikkea me voimme itse tehdä parantaaksemme jaksamistamme. Auttaa ihmisiä saavuttamaan tarvittava energiataso, jotta heillä riittää virtaa heille tärkeisiin asioihin. Mitä se kullekin on. Samalla edistää yhteiskunnallisesti ja yritysmaailmassa ihmisten työ- ja toimintakykyä paremmalla riskien tunnistamisella ja ennaltaehkäisevällä omalla toiminnalla.

Tuomilehto haluaa saada ihmiset motivoitumaan muutoinkin kuin pohjakosketuskokemuksen kautta.

Aiheet esimerkiksi

  • Nukkumalla menestykseen
  • Vapauta uinuva elinvoimasi
  • Mikä on hyvän unen salaisuus?
  • Työikäisten palautumisen haasteet
  • Uni hyvinvointimme perustana, unen vaikutus terveyteen ja suorituskykyyn
  • Lääkkeettömät hoitomenetelmät unettomuuden hoidossa

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Henri Tuomilehto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu