Kaisa Jaakkola

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kaisa Jaakkola

Kaisa Jaakkola

Hyvinvointi, terveys ja parempi palautuminen

Kaisa Jaakkola on bestseller-tietokirjailija, valmentaja, suosittu hyvinvoinnin luennoitsija ja äiti. Alkuperäiseltä koulutukseltaan Kaisa on tietojohtamisen DI.

Kaisan intohimona on hyödyntää työssään ymmärrystä ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista etenkin kehon näkökulmasta. Kuinka voimme vaikuttaa jaksamiseen, mielen hyvinvointiin, stressinsäätelyyn sekä työkykyyn ravinnon, liikunnan, palautumisen ja unen avulla? Miten päivittäiset tapamme ja valintamme vaikuttavat hermostoon, hormoneihin ja sitä kautta ihmissuhteisiimme niin työssä kuin vapaalla?

Kaisan tavaramerkkinä on vaikeidenkin asioiden sanallistaminen jokaiselle kuulijalle ymmärrettävään muotoon, puhuttiinpa sitten hormonitasapainosta, stressin ja palautumisen fysiologiasta tai elämäntapamuutoksen edellyttämästä arvojen pohdinnasta.

Kaisan luentotyyli on innostava, selkeä ja käytännönläheinen. Luennoillaan hän kannustaa kuulijoita keskittymään pieniin tapamuutoksiin yksi kerrallaan. Ei tarvita valtavia elämäntaparemontteja yhdeltä istumalta, vaan pieniä, toistuvia muutoksia arjessa.

Kaisa omistaa miehensä Joni Jaakkolan kanssa Optimal Performance -valmennusyrityksen ja Optimal Performance Center -kuntosalin Helsingissä. Optimal Performancen kautta Kaisa ja hänen tiiminsä ovat valmentaneet vuosien varrella yli 50 000 suomalaista kohti parempaa hyvinvointia.

Ravintoluennoilla Kaisa pureutuu arjen vireystilan ja keskittymiskyvyn kohottamiseen paremman ravinnon avulla. Ravitsemuksen teorian lisäksi Kaisa puhuu syömiseen ja ravinnon käsittelyyn vaikuttavista tekijöistä, kuten unesta, stressistä ja liikunnasta.

Palautumista ja stressinhallintaa käsitellään luennoilla niin fysiologian kuin myös palautumista edistävien elintapojen näkökulmasta. Kuulijat pääsevät pohtimaan, millaisia kuormitustekijöitä omaan arkeen kuuluu ja millaisilla käytännön toimilla omaa unta ja päiväaikaista palautumista voisi parantaa.

Kaisan uusi Hermostollinen johtajuus -luento käsittelee elintapojen merkitystä autonomisen hermoston säätelyssä ja psykologisessa turvallisuudessa. Hermostomme keskustelevat jatkuvasti toistensa kanssa tiedostamattomalla tasolla – välitätkö sinä esihenkilönä turvaa vai uhkaa?

Aiheet esimerkiksi

  • Palaudu & vahvistu – vähennä stressiä ja jaksa paremmin
  • Pienillä hyvinvoinnin teoilla parempaan jaksamiseen
  • Terveys ja hyvinvointi arjen prioriteetiksi
  • Hermostollinen johtajuus – tasapainota hermostoasi, johda vaikuttavammin
  • Hyvä vire töissä ja vapaalla – lisää energisyyttä paremmilla elintavoilla

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kaisa Jaakkola, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu