Olli Sovijärvi

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Olli Sovijärvi

Olli Sovijärvi

Kokonaisvaltaisen lääketieteen pioneeri

Olli Sovijärven luennot eivät jätä ketään kylmäksi. Ne ovat mukaansa tempaavia, osallistavia ja huumoriakin sisältäviä sekä tieteellistä faktaa yhdisteleviä.

Ollin intohimo on jatkuva uuden tiedon opiskelu mitä tulee ihmisen terveyteen, hyvinvointiin, uusiin teknologioihin, ravitsemukseen ja hyvän energisyyden ylläpitoon. Viimeisten vuosien aikana Olli on keskittynyt erityisesti myös pitkäikäisyyden tutkimiseen ja terveyskaaren pidentämiseen – miten siis lisätä itselle terveitä elinvuosia kaiken tämän hullun myllyn keskellä!

Olli Sovijärvi on julkaissut lukuisia tietokirjoja sekä suomeksi että englanniksi. Näitä ovat muun muassa 550-sivuinen "ihmisen puuttuva käyttöopas" Biohakkerin käsikirja (2016) ja Biohacker’s Handbook (2019), Biohakkerin stressikirja (2018), Biohakkerin flunssaopas (2020), Biohakkerin ravitsemusopas (2022) sekä englanninkieliset e-kirjat Biohacker’s Brain Nutrition Guide (2022) ja Biohacker’s Nutrition Guide (2023). Lisäksi Olli työstää tällä hetkellä massiivista ja kokonaisvaltaista kirjaa resilienssistä; kirjan työnimi on The Resilient Being ja sen on määrä tulla ulos vielä vuoden 2024 puolella.

Olli Sovijärvi valmistui Helsingin yliopiston lääketieteellisestä tiedekunnasta lääketieteen lisensiaatiksi vuonna 2006 ja ryhtyi itsenäiseksi ammatinharjoittajaksi vuonna 2008. Vuosina 2010-11 Olli laajensi osaamistaan suorittamalla erityisesti psykologiaan ja filosofiaan keskittyvän integraaliteorian tutkinnon John F. Kennedy Universityssä. Vuosina 2013-18 Sovijärvi harjoitti lääkärin ammattiaan yksityisellä ravitsemukseen ja kokonaisvaltaiseen terveydenhoitoon keskittyvällä klinikalla.

Ollin työura on pitänyt sisällään myös lukuisia päivystyksiä, sairaalajaksoja ja terveyskeskuspalvelua eri puolilla Suomea ensimmäisessä keikkalääkäriyrityksessä (MedOne) vuosina 2005-2010. Tämä jakso myös johti rajuun työuupumukseen, josta toipuminen on käytännön tasolla vienyt Sovijärven yhdeksi parhaista stressin hallinnan, palautumisen, unen optimoinnin ja energiatasojen lisäämisen asiantuntijaksi Suomessa.

Lukuisat esiintymiset mediassa, sosiaalisen median artikkelit sekä Suomen ensimmäinen terveysaiheinen podcast (2012-14) ovat luoneet ihmisille tietoisuutta siitä, mitä terveydenhoito voi parhaimmillaan olla ja näitä oppeja Olli Sovijärvi jakaa myös kiitellyissä puheenvuoroissaan.

Tällä hetkellä Olli keskittyy ihmisten terveyttä ja hyvinvointia edistävien sisältöjen tuotantoon. Kansainvälisen tason puhujana Sovijärvi pitää koulutuksia ja luentoja mm. terveysteknologioista, työhyvinvoinnista, biohakkeroinnista, suorituskyvyn optimoinnista, resilienssistä, ravintokysymyksistä sekä suoliston tasapainon hoidosta. Hän johtaa myös Biohacker Center yritystä teknologia-asiantuntija Teemu Arinan kanssa – he kehittävät tällä hetkellä ennaltaehkäisevän terveydenhoidon appia nimeltä Holohabits, joka integroi terveysdatan, ennaltaehkäisyn ja elämäntavat kätevästi jokaisen älypuhelimeen.

Aiheet esimerkiksi

 • Laadukkaan unen saavuttaminen konkreettisin ja tutkituin keinoin
 • Syvän unen optimointi
 • Energisyyden ja suorituskyvyn lisääminen
 • Energiaa, rutiineja ja resilienssiä elämänmittaiselle työuralle
 • Palautuminen ja stressin hallinta
 • Ennaltaehkäisevä terveydenhuolto
 • Terveysteknologiat ja itsensä mittaaminen
 • Työhyvinvoinnin ja resilienssin lisääminen arjessa
 • Ravitsemustilan, energisyyden ja verensokeritasojen optimointi
 • Suoliston ja vatsan hyvinvointi
 • Ikääntymisen ennaltaehkäisy
 • Webinaarit ja verkkokoulutukset

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Olli Sovijärvi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

 • Tilauskoulutus
 • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu