Juska Salminen

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Juska Salminen

Juska Salminen

Musiikki ja mielenterveys

Jussi-Mikko "Juska" Salminen on nuorisotyön ammattilainen, jossa hän hyödyntää vahvasti taustaansa musiikki- ja media-alalla.

Kosketinsoittajana hän pääsi kokemaan yhden Suomen tunnetuimman yhtyeen HIM:n nousun kansainväliseen suosioon. Juska on uransa aikana esiiintynyt satojen tuhansien ihmisten edessä. "Join Me"-kappaleen sisältävä levy Razorblade Romance on myynyt Suomessa yli 100 000 kappaletta, ja muualla maailmassa kaksi ja puoli miljoonaa kappaletta.

Juskasta sanottua:

"Juskan tarinasta välittyy vaikuttavalla tavalla inhimillisyys, oman elämän haasteet ja niistä selviytyminen. Elämäntarinan jakamisessa on voimaa. Juskan kuuntelemisesta hyötyvät nuoret ja vähän vanhemmatkin. Uskon, että (työ)elämä on meille kaikille parempi paikka, jos uskallamme jakaa kokemuksiamme, vaikeita ja hyviä. Kenenkään elämäpolku ei ole lineaarinen suora, vaan se sisältää monenlaisia reittejä. Aina on mahdollisuus muuttaa halutessaan suuntaa." – Tanja Mäkelä, projektipäällikkö, Xamk

"Mä uskon, että kaikki nuoret tykkää tollaista hommista, jossa kertojalla on kokemusta. Ja on siistii huomata, että vaikka on kuinka kuuluisa niin silti se anto kuvan, että on tosi jalat maassa ja halus oikeesti kertoo oman tarinansa ja auttaa sen kautta meitä nuoria, jolla on vaikeeta." – Nuori, lastensuojelu

Juska on esimerkki siitä, että kuka tahansa voi nousta rokkimaailman huipulle. Nousu oli nopea, mutta kokemattomuus johti syöksykierteeseen. Väistämätön loppuunpalaminen johti raskaaseen masennukseen. Hänen tarinansa kertoo musamaailman hurmoksesta, isosta menetyksestä ja taistelusta mielenterveyden järkkymisen ristiaallokossa.

Juska on käynyt läpi seitsemän vuoden lapsettomuuden. Matkalle mahtui myös adoptiovalmennuksen keskeyttäminen mielenterveystaustan vuoksi. Juska on Lapsettomien yhdistys Simpukka ry:n hallituksen jäsen. Yhtenä missiona hänellä on tuoda avoimesti tahattomaan lapsettomuuteen miehen kokemuspohjainen näkökulma.

Lisäksi Juska on rautainen ammattilainen haastattelijana ja tapahtumien juontajana.

Aiheet esimerkiksi

  • HIM – ikuinen kunnia ja taakka
  • Musiikki ja mielenterveys
  • Kaikki nuoret haluu olla julkkiksii?
  • Itsensä löytäminen
  • Lapsettomuusreitti

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Juska Salminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu