Juska Salminen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Juska Salminen

Juska Salminen

Käännä epäonnistumiset onnistumisiksi

&quotJussi-Mikko &quotJuska&quot Salminen on muusikko ja työskentelee nykyään kulttuurisen nuorisotyön parissa. Kosketinsoittajana hän pääsi kokemaan yhden Suomen tunnetuimman yhtyeen HIM:n nousun kansainväliseen suosioon. Juska on uransa aikana esiiintynyt satojen tuhansien ihmisten edessä. &quotJoin Me&quot-kappaleen sisältävä levy Razorblade Romance on myynyt Suomessa yli 100 000 kappaletta, ja muualla maailmassa kaksi ja puoli miljoonaa kappaletta.

Juska on esimerkki siitä, että kuka tahansa voi nousta rokkimaailman huipulle. Nousu oli nopea, mutta kokemattomuus johti syöksykierteeseen. Väistämätön loppuunpalaminen johti raskaseen masennukseen. Hänen tarinansa kertoo musamaailman hurmoksesta, isosta menetyksestä ja taistelusta mielenterveyden järkkymisen ristiaallokossa. Vasta viime vuosina työskentely nuorten parissa on avannut Juskalla syvempää merkitystä koko tapahtumaketjulle; oma &quotepäonnistuminen&quot voi muodostua myöhemmin elämässä onnistumiseksi.&quot

Aiheita:

HIM - ikuinen kunnia ja taakka

Vielä kahden vuosikymmenen jälkeen, Juska saa päivittäin faneilta viestejä sosiaalisen median kautta. Erilaiset haastattelu- ja fiittauspyynnöt tuovat mielihyvää, mutta menneisyys on myös kivireki. Bändistä eroamisen jälkeiset raskaat vuodet rakensivat kokonaisuuden, joka oli syynä adoptioprosessin keskeytymiseen. Juska kertoo, kuinka ihminen pystyy selviämään menneisyytensä kanssa.

Musiikki ja mielenterveys

Onko &quothullu artisti&quot klisee? Juska antaa vastauksia siihen, miten herkkyys ja luovuus itsessään voivat horjuttaa taiteilijoiden mielenterveyttä. Menestys voi luoda tyhjiön, jota pystyy täyttämään vain alkoholilla tai muilla päihteillä. Juska pääsi huipulle osittain sosiaalisten taitojensa avulla ja puhuu siitä, miten rajalliset soittotaidot voivat johtaa romahdukseen.

Kaikki nuoret haluu olla julkkiksii?

Juska on esimerkki niistä elokuvien ja satukirjojen tarinoista, joissa sattumusten kautta reitti aukeaa tähtiin. Armoton HIM-fani pääsi soittamaan yhtyeeseen kansainvälisen nousukiidon aikana, ja koki sen, mikä on vain monien haaveissa. Juska tuo oman tarinansa kautta esille sen, miten unelmat ja todellisuus tähtikartalla kohtasivat. Nuoret haaveilevat julkisuudesta. Juskan kokemus rokkimaailmassa on opettanut sen, että se ei ole työtä, vaan oman erikoisosaamisen sivutuote.

Itsensä löytäminen

Juska kertoo siitä, miten ympyrä sulkeutui hänen kohdallaan HIM:in viimeisen keikan jälkeen. Bändistä eroamisen jälkeiset 20 vuotta pitivät sisällään monisyisen reitin, jossa hän joutui useasti kohtaamaan itsensä peilistä, jossa takaisin katsoi vieras ihminen. Juska kertoo tarinan siitä, miten nuori mies luisui erikoisen tapahtumareitin kautta eri suuntiin, ja löysi vuosien vuoristoradan jälkeen itsensä sieltä mistä oli lähtenytkin; sekä kotikaupungista että itsestään.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Juska Salminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.