Lasse Seppänen

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Lasse Seppänen

Lasse Seppänen

Motivaatio ja tavoitejohtaminen

Lasse Seppänen on esimerkillinen, innostava ja empaattinen toimeenpanija. Hänet tunnetaan siitä, että hän saa kuulijat johtamaan omaa motivaatiota ja tavoitteitaan johdonmukaisemmin sekä intohimoisesti. Lasse Seppänen on erikoistunut ihmisten motivointiin sekä käyttäytymisen muutokseen. Hänen missionaan on saada yksilöt sekä organisaatiot johtamaan motivaatiota sekä tavoitteita tutkituilla ja tuloksekkailla menetelmillä.

Ilman merkityksellisiä tavoitteita ja vahvaa motivaatiota olisivat jääneet Lasse Seppäsen omat saavutukset päiväuniksi. Kuusi suomenmestaruutta ampumahiihdossa, 16 tietokirjaa, kaksi triathlon Ironman -täysimatkaa sekä useat seikkailut eri puolilla maailmaa, esimerkiksi Afrikan korkeimmalla vuorella, Kilimanjarolla ovat osoitus siitä, että menestystä ei ansaita tuurilla, vaan oikeanlaisella johtamisella ja asenteella.

&quotSuomessa vallitsee motivaation osalta odotuskulttuuri. Odotetaan, että motivaatio maagisesti tupsahtaa paikalle silloin kun sitä tarvitaan. Motivaation odottajana alistuu sattuman johtamaksi. On älytöntä, että vaikka tutkittuja keinoja motivaation ja tavoitteideiden johtamiseen on läjäpäin, niitä ei osata hyödyntää yksilötasolla, tiimeissä saati organisaatiotasolla. Henkilökohtainen missioni on tuoda innostavalla ja esimerkillisellä tavalla esiin, miten motivaatiota johdetaan ja kuinka rakennetaan vahva ja joustava mieli.&quot

Lasse puhuu psykologisista osa-tekijöistä, kuten motivaatiosta, arvoista, tavoitteista, itseluottamuksesta, aikaansaamisesta sekä mielenhallinnasta. 19 vuoden valmentaja sekä kouluttajakokemuksen pohjalta Lasse tulkitsee puheissaan kansantajuisesti tutkittua tietoa puhumistaan aiheista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lasse Seppänen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu