Leea Mattila

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Leea Mattila

Leea Mattila

Lämminhenkinen vuorovaikutuksen asiantuntija

Leea Mattila on kahden lapsen äiti, lapsi- ja perhepsykologi, Theraplay-vuorovaikutuskouluttaja sekä aikuisten ja nuorten psykoterapeutti. Hänellä on monipuolinen yli 20 vuoden työura lastenpsykiatriassa, lastensuojelussa, yksityisvastaanotollaan, tietokirjailijana ja arvostettuna sekä inhimillisenä asiantuntijana.

Leea on esiintynyt mm. tv-psykologina LIV-kanavan suositussa Toisenlaiset äidit- sekä Toisenlaiset teiniäidit-sarjassa, luennoinut Lapsimessujen Key note-speakerina, ja luotsannut Suplan Vauvakuiskaajat-podcastia. Leea on monelle Vauva-lehden lukijalle hyvin tuttu ja lempeä asiantuntija Leea vastaa-palstaltaan. Hän on kirjoittanut yhdessä lastenpsykiatri Janna Rantalan kanssa ensimmäisen suomenkielisen suurelle yleisölle suunnatun kirjan mentalisaatiosta vanhemmuudessa – eli kyvystä kuvitella mieltä käyttäytymisen takana. Mitä ihmettä? Opi ymmärtämään lapsesi mieltä-teos ilmestyi 2019. Vauvan kanssa vuorovaikutukseen tukeva Hellästi hellien -kirja puolestaan ilmestyi 2020. Leealla on myös suosittu Uhmasta yhteyteen-verkkokurssi uhmakkaan lapsen vanhemmille ja kasvattajille.

Tyypillisiä Leean luentoaiheita ovat esimerkiksi:

- Vanhemmuus ja vuorovaikutus

- Lapsi-vanhempi-suhde

- Leikin merkitys lapsen kehityksessä

- Uhmakiukkupussin kesytys

- Lapsi ja vanhempien ero

- Mentalisaatio ihmissuhteiden ytimessä

- Tunnesäätely arjessa

Leea Mattila on lämmin, inspiroiva ja asiantunteva luennoitsija vanhemmuuden ja vuorovaikutuksen sekä mielen kehityksen ja psyykkisen hyvinvoinnin laaja-alaisista aihepiireistä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Leea Mattila, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.