🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Leea Mattila

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Leea Mattila

Leea Mattila

Lämminhenkinen vuorovaikutuksen asiantuntija

Leea Mattila on kahden lapsen äiti, lapsi- ja perhepsykologi, Theraplay-vuorovaikutuskouluttaja sekä aikuisten ja nuorten psykoterapeutti. Hänellä on monipuolinen yli 20 vuoden työura lastenpsykiatriassa, lastensuojelussa, yksityisvastaanotollaan, tietokirjailijana ja arvostettuna sekä inhimillisenä asiantuntijana.

Leea on esiintynyt mm. tv-psykologina LIV-kanavan suositussa Toisenlaiset äidit- sekä Toisenlaiset teiniäidit-sarjassa, luennoinut Lapsimessujen Key note-speakerina, ja luotsannut Suplan Vauvakuiskaajat-podcastia. Leea on monelle Vauva-lehden lukijalle hyvin tuttu ja lempeä asiantuntija Leea vastaa-palstaltaan. Hän on kirjoittanut yhdessä lastenpsykiatri Janna Rantalan kanssa ensimmäisen suomenkielisen suurelle yleisölle suunnatun kirjan mentalisaatiosta vanhemmuudessa – eli kyvystä kuvitella mieltä käyttäytymisen takana. Mitä ihmettä? Opi ymmärtämään lapsesi mieltä-teos ilmestyi 2019. Vauvan kanssa vuorovaikutukseen tukeva Hellästi hellien -kirja puolestaan ilmestyi 2020. Leealla on myös suosittu Uhmasta yhteyteen-verkkokurssi uhmakkaan lapsen vanhemmille ja kasvattajille.

Tyypillisiä Leean luentoaiheita ovat esimerkiksi:

- Vanhemmuus ja vuorovaikutus

- Lapsi-vanhempi-suhde

- Leikin merkitys lapsen kehityksessä

- Uhmakiukkupussin kesytys

- Lapsi ja vanhempien ero

- Mentalisaatio ihmissuhteiden ytimessä

- Tunnesäätely arjessa

Leea Mattila on lämmin, inspiroiva ja asiantunteva luennoitsija vanhemmuuden ja vuorovaikutuksen sekä mielen kehityksen ja psyykkisen hyvinvoinnin laaja-alaisista aihepiireistä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Leea Mattila, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu