🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Trauma leikki-ikäisellä

Lanupe Oy, Verkossa
Kesto
3 tuntia
Kesto
3 tuntia
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Trauma leikki-ikäisellä

lapsi katsoo kukkaa

Lapsen haastavan käytöksen takana voi olla trauma. Traumaa voi olla vaikea tunnistaa ja erottaa muusta haastavasta käytöksestä. Traumatisoitunut leikki-ikäinen voi olla ylivirittynyt, arvaamaton, kontrolloiva tai vetäytyvä.

Trauma leikki-ikäisellä -luennolla opit tunnistamaan traumatisoituneita lapsia ja perusperiaatteita heidän kanssaan työskentelyyn. Oikeanlainen kohtaaminen auttaa sekä lasta, että koko lapsiryhmää. Se myös vähentää työntekijöiden kuormitusta. Luento sopii varhaiskasvatuksen työntekijöille, perhetyöntekijöille, sosiaalityöntekijöille ja kaikille muille, jotka työssään kohtaavat leikki-ikäisiä lapsia.

Luennolle voi osallistua myös luentotallenteen tilaamisen kautta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Trauma leikki-ikäisellä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Luento sopii varhaiskasvatuksen työntekijöille, perhetyöntekijöille, sosiaalityöntekijöille ja kaikille muille, jotka työssään kohtaavat leikki-ikäisiä lapsia.

Aikataulu

klo 13-16

Koulutuspaikka

etäluento. 

Kouluttaja

Luennoitsijat:

Suomeksi: Freja Dahl-Lehikoinen
Ruotsiksi: Maria Pörtfors

Kustannukset

Osallistumismaksu 70 € + alv 24 % (yhteishinta 86,80 €)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Trauma leikki-ikäisellä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Lanupe Oy
Vihdintie 3
03100 Nummela

Lanupe Oy

Lanupe Oy – Lasten, nuorten ja perheiden osaamiskeskus on kaikenikäisten sekä kuntien ja yritysten erilaisiin terapia-, hyvinvointi-, kuntoutus- ja koulutustarpeisiin vastaava osaamiskeskus. Palveluihin kuuluu monipuolisesti psykoterapia- ja lyhytterapiapalvelut, neuropsykiatrinen valmennus, ryhmätoiminta, erilaiset tutkimuspaketit ja testit, kuntoutus, uniohjaus, koulutukset ja konsultoinnit...

Lue lisää kouluttajasta Lanupe Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu