Meeri Koutaniemi

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Meeri Koutaniemi

Meeri Koutaniemi

Useaan kertaan palkittu valokuvaaja ja journalisti

Meeri Koutaniemi pakkasi reppunsa 19-vuotiaana ja lähti kokeilemaan onneaan kuvajournalistina Intiassa - ja jäi sille tielle. Meeri on dokumentoinut journalistina ja valokuvaajana maailmaa ja sen selviytymistarinoita yli 60 maassa ja keskittynyt työssään ihmisoikeuksiin.

Meeri puhuu koskettavista ja haastavista aiheista dokumentaarisella otteella ja palavalla intohimolla. Hän vie sanan ja kuvan voimalla yleisönsä matkalle maailman moninaisuuteen yhteiskunnallisesti tärkeissä asioissa. Meeri pyrkii inspiroimaan kuuntelijaa aktivoitumaan ja tunnistamaan oman potentiaalinsa.

Puhujana Meeri välittää maailman tarinoita henkilökohtaisesti ja koskettavasti. Hän rakentaa kuvattavien vaikuttavilla tarinoilla sillan maailman ja Suomen välille. Tarinoista kuulija voi tunnistaa itsensä ja oppia kohtaamaan toisen ihmisen.

Meeri on tunnettu TV:sta kuvataidetta käsittelevästä sarjastaan Meeri Koutaniemi, Irti kuvasta sekä Arman Alizadin aisaparina Pahan jälkeen -ohjelmasta. Meeri on kuvannut ja kirjoittanut yhteensä kahdeksan kirjaa yhdessä kollegoidensa kanssa eri kuvajournalistisista hankkeistaan.

Meeri valittiin vuonna 2012 ja vuonna 2013 Vuoden Lehtikuvaajaksi. 2013 Meerin reportaasi tyttöjen ympärileikkauksesta valittiin Vuoden Ulkomaiseksi Reportaasiksi. Vuonna 2012 Meeri teki historiaa voittamalla kuvillaan kuusi kategoriaa Vuoden Lehtikuvat -kilpailussa. Hän on palkittu kansainvälisesti Yhdysvalloissa, Saksassa, Itävallassa ja Ranskassa.

Meerin luentoaiheita ovat mm.

- Ihmisoikeudet

- Intohimo & itsensä toteuttaminen

- Tasa-arvo

- Luovuus

- Ennakkoluulojen murtaminen

- Vapaus toimijuuteen ja itsensä ilmaisemiseen

- Ihmisen kohtaaminen

- Yhteiskunnallinen vastuu

- Yhteiskunnallinen osallistuminen

- Pelkojen voittaminen ja epäonnistumisen kautta onnistuminen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Meeri Koutaniemi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.