Oskari Palomäki

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Oskari Palomäki

Oskari Palomäki

Innostava juontaja, joka saa ihmiset lavalla rentoutumaan

Oskari Palomäki on hyvän tilannetajun ja nopean tilannekomiikan omaksunut innostava juontaja/moderaattori. Tavaramerkkinä Oskarilla on koko pitkän esiintyjäuran aikana ollut tinkimätön ja tarkka keikkojen taustatoimitus ja yllätyksellinen esiintymistyyli.

Tehtyjen keikkojen määrä takaan sen, että lavalla ylilyöntejä ei tule, vaan asiakkaan kanssa sovittu tyylilaji pidetään loppuun saakka. Kun esiintyjä on myös vahvasti sisällöntekijä, kykenee hän silloin sitomaan yhteen niin asiakkaan brändin, esiintyjät ja yleisön. Siitähän pitkälle moderoinnista on kysymys. Yhdistää ja innostaa. Olla se verbaalinen liekinheitin, kuitenkin aina niin, että tehdään nostetta muille. Oskari osaa tuon. Se on yksi hänen ominaisuuksista.

Hyvä juontaja saa ihmiset lavalla rentoutumaan. Tapahtumissa miltei aina lavalla on ammattiesiintyjiä ja siellä satunnaisesti vierailevia henkilöitä. Kaikkien pitää onnistua. Livetapahtumat ovat aina kuin &quotsuoria TV-lähetyksiä&quot, siksi on tärkeää luoda onnistumisen olotila kaikille heille, jotka valoon astuvat. Kun juhlissa vauhti kiihtyy, niin Oskarin heittäytyvä tyyli, saa juhlijoiden korkolaput iskemään kipinää. Toisin, silloin kun Oskari Palomäki moderoi paneelikeskustelua esim. talk-shown isännän roolissa, ilta ja tapahtuma kulkee hyvän ja laadukkaan toimituksen kautta sovittuun lopputulokseen. Oskari Palomäki on uransa aikana saanut tehdä, niin TV:tä ruudussa ja kameran toisella puolella, esiintyä livenä lavalla ja kirjoittaen tapahtumiin toimivia sisältöjä. Yhteenvetona voimme todeta, että yllä mainitussa tekijässä on monta oksaa, josta asiakas voi poimia tapahtumiinsa hedelmiä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Oskari Palomäki, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.