Petteri Kilpinen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Petteri Kilpinen

Petteri Kilpinen

Inspiroiva puhuja johtamisen asiantuntija

Petteri Kilpisen puheenvuorot herättävät ihmiset ajattelemaan tapoja, joilla niin oma kuin henkilöstön hyvinvointi ja tulokset kasvavat. Hän puhuu siitä miten rakentaa vahvaa yrityskulttuuria, joka lisää energisyyttä, työhön sitoutumista ja motivaatiota.

Petteri on toiminut pitkään toimitusjohtajana, johtajien neuvonantajana ja useiden yritysten hallituksissa, ja osaa siten neuvoa nykyisiin työelämän haasteisiin käytännön tasolla. Hänen missionsa on parantaa yksilöllisellä tavalla johtajien ja asiantuntijoiden henkistä ja fyysistä suorituskykyä sekä kokonaisvaltaista elämänlaatua, josta hyötyy koko organisaatio.

Petterin filosofian mukaan johtajan tärkein vastuu on henkilöstön hyvinvointi. Ilman hyvinvointia, itsensä kehittäminen, uudistuminen ja suorituskyky taantuu. Yritykset voivat menestyä vain, jos sen henkilöstö omaksuu uusia taitoja muuttuvan maailman tahtiin. Kun osaamisesta ja jaksamisesta huolehditaan samaan aikaan, luodaan mahdollisuus nopeaan kasvuun, mutta ilman jaksamista uusi osaaminen ei koskaan toteudu. Energiset ihmiset ottavat vastaan haasteita, joita muut välttelevät!

Petterin puheet ovat innostavia ja poikkeuksellisen energisiä, mutta silti täynnä käytäntöön vietäviä, konkreettisia vinkkejä joilla elää parempaa elämää niin töissä kuin vapaa-ajalla. Hän on kirjoittanut neljä menestyskirjaa johtamisesta, hyvinvoinnista ja arvojen mukaisesta elämästä (Liekeissä, Inspiroitunut, Varianssi- lataa itsesi täyteen energiaa ja Irtiotto.

**Petterin luentoaiheita mm.:**

- Innostava johtaminen

- Johtajaviestintä ja vuorovaikutustaidot tuottavuuden lähteenä

- Henkilökohtainen kasvu – itsensä johtamisen näkökulma

- Luovuus ja inhimillisyys ihmisten johtamisessa

- Energisyyden kasvattaminen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Petteri Kilpinen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.