Jukka-Pekka Heikkilä

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Jukka-Pekka Heikkilä

Jukka-Pekka Heikkilä

Yrittäjyys, kansainvälinen liiketoiminta ja leadership

Kauppatieteiden tohtori Jukka-Pekka Heikkilällä on vahva kokemus yrittäjyys maailman haastavimmissa toimintaympäristöissä. Hänen esiintymisessä yhdistyy vahva akateeminen tausta, vuosien luennointikokemus sekä objektiivisuus ja suorapuheisuus. Jukka-Pekan keskeisintä osaamista on yrittäjyyden opettamisen lisäksi yrittäjyyden mahdollisuuksien tunnistaminen erittäin vaikeissa toimintaympäristöissä.

Heikkilän kokemus pohjautuu vahvaan kansainväliseen taustaan. Hän on muun muassa tehnyt tutkimusta pitkään Kiinassa sekä tutustunut yrittäjiin Amatsonin viidakossa. Heikkilä tunnetaan etenkin Pohjois-Koreassa vuosien ajan tapahtuneesta yrittäjyyden, kansainvälisen liiketoiminnan ja leadershipin opetuksesta, josta hänellä on johtamisen professuuri Pjongjangissa.

Hänen työstään on kirjoitettu muun muassa Helsingin Sanomissa, Suomen Kuvalehdessä, Digitoday:ssa ja Talouselämässä. Suomessa Jukka-Pekka opettaa ja tutkii yrittäjyyttä Aalto yliopistolla. Jukka-Pekka luennot edustavat aina alan uusinta kärkeä ja ovat ajan hermoilla, esimerkiksi Aallon sustainable entrepreneurship - kurssilla startuppeja tehtiin yhdessä Suomeen tulleiden turvapaikanhakijoiden kanssa.

**Akateemisesti Jukka-Pekka kuuluu parhaimpien kaartiin, hän sai ensimmäisenä suomalaisena kauppatieteilijänä Iso-Britannian arvostetuimman väitöskirjan jälkeisin stipendin, Newton Fellowship:n.** Hän on järjestänyt yrittäjyysideoinnin workshoppeja niin akateemikoille kuin yrittäjille, esimerkiksi Chaos Computing Conferenssissa Hampurissa. Suomessa Jukka-Pekka on esiintynyt muun muassa Slushin Green Stagella.

Luentoaiheet:

- Yritysideoiden kehittäminen

- Pohjois-Korea ja sen talous

- Yrittäjyys ja startup -ekosysteemien luominen haastavilla alueilla

- Kenttätutkimus ja liiketoiminnan opetus vaikeissa toimintaympäristöissä

- Tulevaisuuden liiketoimintamallintamisen työkalujen hyödyt ja ongelmat

- Johtaminen haastavissa toimintaympäristöissä

- Psykologinen turvallisuus ja luovat organisaatiot

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Jukka-Pekka Heikkilä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu