Hanna Nikoskelainen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Hanna Nikoskelainen

Hanna Nikoskelainen

Strategia, muutos, uudistuminen ja johtaminen

Hanna Nikoskelainen on kokenut strategia- ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilainen. Hanna on toiminut usean suomalaisen pörssiyrityksen (Tokmanni, Huhtamäki ja Silmäasema) strategiajohtajana ja Tokmannilla myös johtoryhmän jäsenenä. Hanna on myös työskennellyt ~10 vuotta yhdessä maailman johtavista strategiakonsulttitoimistoissa (Booz & Company, nykyinen Strategy& / PwC) asiakkainaan alansa johtavia kansainvälisiä suuryrityksiä. Hannalla on laaja-alainen käytännön kokemus strategiatyön johtamisesta, strategian toteutuksesta sekä globaalien muutoshankkeiden ja transformaatio-ohjelmien johtamisesta.

Hanna tarjoaa näkemystä ja työkaluja yrityksen strategian ja suunnan määrittämiseen keskellä jatkuvaa ja entistä nopeatempoisempaa toimintaympäristön muutosta. Kun organisaatio on viritetty nykyliiketoiminnan kehittämiseen ja tehostamiseen, miten yritysten tulisi muuttaa toimintaansa selviytyäkseen ympäristössä, jossa massiiviset shokit ja toimialan murros tuntuvat olevan arkipäivää? Miten jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä tulisi tehdä strategiatyötä ja johtaa organisaatiota? Millaista johtamista vaaditaan ja mitä muutoksessa toiminen edellyttää jokaiselta työntekijältä?

Muutoksessa korostuu yrityksen kyky luoda arvoa asiakkailleen tänään ja tulevaisuudessa. Hannalla on vahva kokemus asiakaslähtöisestä transformaatiosta ja miten sen tulisi läpileikata koko yritys.

**Hanna puhuu, kouluttaa ja sparraa inspiroivasti seuraavista aiheista:**

• Asiakaslähtöinen kasvu ja mitä sen toteutus vaatii organisaatiolta, avainprosesseilta ja ihmisiltä

• Empowered organisation; johtaminen muutoksessa

• Erilaistavat kyvykkyydet kilpailuedun lähteenä

• Future-proof organisaation rakennuspalikat

• Jatkuva muutos ja vaateet strategiatyölle

• Muuttuva toimintaympäristö; toimialarajojen murtuminen ja uudet kilpailijat

• Vahvan mission ja vision merkitys

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hanna Nikoskelainen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.