Alf Rehn

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Alf Rehn

Alf Rehn

Vaikuttava bisnesajattelija. Vuoden Puhuja 2010.

Alf Rehn on kirjailija, kolumnisti ja johtamisen professori. Hän on yksi tämän päivän mielenkiintoisimmista äänistä liike-elämässä –niin kansainvälisesti kuin Suomessakin. Brittiläinen lehti Times on tituleerannut Alfin &quottulevaisuuden tähdeksi&quot. Thinkers 50 -sivusto on listannut hänet ainoana suomalaisena &quotTulevaisuuden bisnesajattelijoiden&quot joukkoon.

Rehn toimii innovaation, designin ja johtamisen professorina Tanskan Syddansk Universitetin (SDU) teknisessä tiedekunnassa. Aiemmin hän työskenteli innovaation ja yrittäjyyden professorina Tukholman Kuninkaallisessa teknillisessä korkeakoulussa.

Rehn on tunnettu kreatiivisesta lähestymistavastaan johtamisen ja liike-elämän tutkimuksessa. Hän kääntää usein päälaelleen itsestäänselviksi pidettyjä näkemyksiä. Rehn yhdistelee täsmällistä tutkimusta usein yllättäväänkin elämänkatsomukseen, sisällyttäen esimerkiksi populaarikulttuuria ja filosofista teoriaa analysoidessaan nykyajan liike-elämää ja taloutta.

Rehn herättelee kuulijoita väittämillä, jotka sykähdyttävät, kuten esimerkiksi, että turhanpäiväisyys tulee ottaa vakavasti, että innovaatiosta on tullut tylsää, että brändit ovat epäkiinnostavia ja että oikea liike-elämän viisaus löytyy sarjakuvakirjoista. Olemalla paikoittain provosoiva ja aina valovoimainen, hän esittää uuden tavan ajatella liiketoimintaa.

Luentoaiheita:

- Johtaminen

- Yrittäjyys

- Luovuus ja innovatiivisuus

Rehnin luennointikielet ovat ruotsi, suomi ja englanti.

Alf Rehn valittiin Vuoden Puhujaksi 2010. Vuoden Puhuja 2018 -gaalassa Alf Rehnille myönnettiin kunniamaininta Johtajuuden suunnannäyttäjänä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Alf Rehn, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu