Työvoimakoulutus

Kohti yrittäjyyttä -verkkokoulutus (päivätoteutus)

Y4 Works, Verkossa
Kesto
30 päivää
Kesto
30 päivää
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kohti yrittäjyyttä -verkkokoulutus (päivätoteutus)

Yrittäjyyskoulutukset Y4 Works

Kohti yrittäjyyttä -koulutus on uuden sukupolven yrittäjyyden perustaitojen koulutus yrittäjyydestä kiinnostuneille ja uravaihtoehtojaan pohtiville työnhakijoille. Koulutuksen aikana pääset pohtimaan yrittäjyyttä uramahdollisuutena sekä tutustut yritystoiminnan aloittamiseen ja menestyvän yrityksen eri osa-alueisiin.

Koulutus lähestyy yrittäjyyttä ajankohtaisella otteella: koulutuksen aikana tarkastellaan modernin yrittäjyyden eri muotoja ja koulutuksen sisällöt ja tapa oppia tukevat tätä. Pääset tutustumaan yrittäjyyden aloittamiseen ja sen eri osa-alueisiin siinä järjestyksessä, kun ne yritystä perustaessa tulevat eteen.

Lisätiedot

Ohjelmassa korostuu osallistujalähtöisyys ja tekemällä oppiminen. Suosimme koulutuksessa vahvasti pienryhmätyöskentelyä, jolloin pääset jakamaan sekä omaa kokemusta että tietoa muille ja oppimaan toisilta yrittäjäksi aikovilta. Vertaisoppiminen ja mahdollisuus verkostoitua ovat vahvasti läsnä koko koulutuksen ajan.

Koulutuksen jälkeen omaat monipuoliset valmiudet omien yrittäjätaitojesi analysoimiseen sekä kattavat tiedot yrityksen perustamiseen. Lisäksi saat käsityksen modernin yrittäjyyden vaatimuksista ja mahdollisuuden laatia liiketoimintasuunnitelmaa koulutuksen aikana.

Sisältö

Koulutus koostuu kolmesta osiosta: kartoituksesta, varsinaisesta koulutuksesta ja jatkoista.

Kartoitus (5 päivää) on johdanto yrittäjyyteen, jossa syvennytään yrittäjyyteen uravaihtoehtona. Pääset arvioimaan omaa yritysideaasi ja tutkimaan, miten yrittäjyyden tarjoamat mahdollisuudet ja haasteet vastaavat omia tavoitteitasi.

Kartoitukseen osallistuu n. 40 opiskelijaa ja tästä koulutukseen jatkaa n. 20 opiskelijaa. Päätökset jatkamisesta varsinaiseen koulutukseen tekee kouluttaja yhdessä osallistujien kanssa.

Varsinaisen koulutusosuuden (22 päivää) aikana perehdytään yrityksen perustamisen ja yrittäjyyden eri osa-alueisiin, kuten

 • Yritysidean kehittäminen
 • Palvelumuotoilu
 • Myynti ja markkinointi
 • Budjetointi
 • Ansaintalogiikka ja kannattavuus
 • Rahoitus
 • Yrityksen hallinto
 • Sopimukset
 • Myyntipuhe
 • Verkostot
 • Liiketoimintasuunnitelma

Jatkot (3 päivää) järjestetään erillisenä kokonaisuutena koulutusjakson jälkeen. Jatkojen aikana pääset reflektoimaan kurssilla opittuja asioita. Jatkojen sisältö muokataan ryhmän tarpeille sopivaksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kohti yrittäjyyttä -verkkokoulutus (päivätoteutus) , klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston sekä kuntakokeilujen asiakkaille, joiden työnhaku TE-toimistossa on voimassa.

Jotta verkko-opiskelu onnistuisi, koulutukseen valittavilta edellytetään hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Koulutus toteutetaan suomen kielellä, joten osallistujalta odotetaan lisäksi hyvää suomen kielen taitoa (vähintään tasoa B1.1).

Kohti yrittäjyyttä -koulutus on suunnattu yrittäjyydestä kiinnostuneille, joilla ei ole vielä kokemusta yrittäjyydestä. Henkilöille, jotka ovat aiemmin osallistuneet vastaavaan koulutukseen, tai jotka haluavat kehittää jo valmista yritysideaansa, suositellaan Yrittäjyysosaamisen syventäminen -koulutusta.

Aikataulu

Koulutuspäivät:

 • Kartoitus: 15.4. - 19.4.2024
 • Koulutus: 22.4. - 23.5.2024
 • jatkot: 17. - 19.6.2024.

Lähiopetus toteutetaan verkko-opetusalustalla arkisin klo 9.00-15.00 (6 h). Etäpäivinä, eli itsenäisen työskentelyn päivinä, ei ole opetusta, vaan annettuja tehtäviä työstetään oman aikataulun mukaan. Yhden etäpäivän pituus on 5,25 h. Koulutuksen kokonaiskesto on 30 päivää, joista 21 on lähiopetuspäiviä verkossa ja 9 etäpäiviä. Opiskelu on päätoimista, ja läsnäolo verkko-opetusalustalla koulutuspäivinä pakollista.

Koulutuspaikka

Koulutus toteutetaan reaaliaikaisesti verkko-opetusalustan välityksellä ja Y4 Worksin digitaalista yhteisöalustaa hyödyntäen. Koulutukseen osallistumiseen tarvitset tietokoneen tai tabletin, internet-yhteyden ja rauhallisen tilan. Koulutukseen osallistutaan kameran ja mikrofonin välityksellä.

Kustannukset

Koulutus on osallistujalle maksuton.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kohti yrittäjyyttä -verkkokoulutus (päivätoteutus) ? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Uuden sukupolven yrittäjyyskoulutuksia

Y4 Works on perustettu luomaan ratkaisuja yhteiskunnan, ihmisten sekä yhteisöjen kipupisteisiin. Olemme mullistamassa uudenlaisilla työllisyydenhoidon ratkaisuilla sitä, miten työnhakijat löytävät, oppivat ja tekevät työtä. Kasvupalveluilla Y4 Works tuo yrityksille edistyksellisimmät tavat kehittää liiketoimintaansa ja työllistää ansiokkaasti. Y4 Worksin tiimi on...

Lue lisää kouluttajasta Y4 Works ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu