Sissi Korhonen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Sissi Korhonen

Sissi Korhonen

Tarinoita maailmalta - rohkeus, monikulttuurisuus ja asenne.

Sissi Korhonen muutti ensimmäisen kerran ulkomaille 8-vuotiaana ja on siitä lähtien omistanut elämänsä vieraiden kulttuureiden tutkimiselle ja tulkitsemiselle – muun muassa pyöräillen yksin halki Latinalaisen Amerikan. Hän on tutkinut ihmisten arkea yli 40 maassa ja puhunut kulttuurienvälisestä vuorovaikutuksesta niin Suomessa kuin ulkomailla.

Henkilökohtaisten kokemustensa kautta Sissi virittää kuulijan tarkastelemaan itseään osana ympäristön muokkaamaa todellisuutta. Hänen luennoillaan maailmaa hahmotetaan omasta identiteetistä käsin, tavoitteena tuttujen ja vieraiden toimintamallien ymmärtäminen, itsensä toteuttaminen ja kulttuurirajat ylittävä viestintä. Hän uskoo, että ihmisen on ensin tiedostettava omat lähtökohtansa, jotta voi vähitellen muuttaa käytöstään. Sissin avainteemoja ovat kulttuurisensitiivisyys, kulttuuriadaptaatio ja monikulttuurisuus, sekä rohkeus, pelkojen voittaminen ja selviytyminen, etenkin naisena maailmassa.

Puhujana Sissi on persoonallinen, valoisa ja spontaani. Hän kannustaa kuulijaa hakeutumaan haastaviin tilanteisiin ja toimimaan vaikeuksista huolimatta. Sissin puheessa teoria ja konfliktitilanteet jäsentyvät tarinoiden kautta helposti lähestyttäväksi kokonaisuudeksi. Tyypillistä hänelle on yleisön osallistaminen kuulijoiden omakohtaisten havaintojen sekä kysymysten kautta.

Sissi on kulttuurienvälisen viestinnän maisteri ja mm. Yleisradion palkitun Sohvasurffaajat- matkailuohjelman käsikirjoittaja. Tällä hetkellä hän työskentelee vapaana toimittajana.

Sissi esiintyy sujuvasti suomeksi, englanniksi, italiaksi ja espanjaksi. Tarvittaessa hän täsmentää käsitteitä ja yksityiskohtia myös puolaksi ja saksaksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sissi Korhonen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.