🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Logopedian perusopinnot (25 op)

Jyväskylän kesäyliopisto, paikassa Jyväskylä
Kesto
25 op
Hinta
795 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
Aikataulu päivitetään myöhemmin katso lisätiedot
Toteutustapa
Hybriditoteutus
Kesto
25 op
Hinta
795 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
Aikataulu päivitetään myöhemmin katso lisätiedot
Toteutustapa
Hybriditoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Logopedian perusopinnot (25 op)

Logopedian perusopinnot

Ennakkotieto Turun yliopiston logopedian avoimen väylästä

Turun yliopistoon suunnitellaan avattavaksi logopedian avoimen väylän opiskelijavalinta vuodesta 2025 alkaen. Viralliset päätökset tehdään syksyllä 2024, mutta väylän avaamisesta tiedotetaan jo nyt ennakkoon, jotta vuonna 2025 hakevat ehtivät suorittamaan haussa vaadittavia opintoja (ml. logopedian perusopinnot).

Opintojen kuvaus

Logopedian perusopinnot ovat osa Turun yliopiston yhteiskuntatieteellisen tiedekunnanopintoja. Turun yliopiston logopedian tutkimus on profiloitunut puheen, kielen ja kommunikoinnin häiriöiden kielelliskognitiivisten ja neurokognitiivisten ilmiöiden tutkimiseen. Muita tutkimuksen painopistealueita ovat monikielisyys ja monikulttuurisuus sekä arviointimenetelmien kehittäminen ja kuntoutuksen vaikuttavuustutkimukset.

Logopedia on tieteenala, jonka tutkimuskohteena ovat kommunikoinnin ja nielemisen häiriöiden ilmenemismuodot, taustatekijät ja kuntoutus. Logopedian opinnoissa perehdytään normaaliin puheen, kielen ja vuorovaikutustaitojen kehitykseen, häiriöihin sekä logopediseen diagnostiikkaan ja kuntoutukseen. 

Opintokokonaisuuden rakenne ja aikataulu

  • Logopedian perusteet 5 op,
  • Kieli ja elämänkaari I  5 op
  • Kieli ja elämänkaari II  5 op
  • Anatomia ja fysiologia logopediassa 5 op
  • Introduction to Bilingualism 5 op

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Logopedian perusopinnot (25 op), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Aikataulu päivitetään myöhemmin

  • Hybriditoteutus
  • Jyväskylä

Aikataulu

Päivitetään myöhemmin

Huom! Opintoryhmän tapaamiset ovat lähitapaamisia Jyväskylän yliopiston Agora-rakennuksessa, ellei muutoin mainita. Verkko-opetus tarkoittaa reaaliaikaista etäopetusta (ei tallenne). Tallenteet ovat Moodlessa olevia luentovideoita, jotka tulee katsoa annettun ajankohdan sisällä (tai ennen), sillä tallenteiden sisältöjä käsitellään aikataulutetuissa tehtävissä, opintoryhmän tapaamisissa ym. 

Kouluttaja

Kati Renvall

Kustannukset

Opintomaksut yht. 795 € (JYU:n tutkinto-opiskelijoille 522,50 €, ks. alennusehdot alta) sis. Turun avoimen yliopiston rekisteröintimaksun 250 €.  Kesäyliopiston opintomaksuosuus 545 € (tai JYU:n opiskelijoille 272,50 €) on mahdollista maksaa kolmessa erässä, joista ensimmäinen (tai koko maksu) maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Turun avoimen yliopiston rekisterimaksu 250 € maksetaan elo-syyskuussa avoimeen yliopistoon rekisteröitymisen yhteydessä.

Jyväskylän yliopiston perustutkinto-opiskelija voi saada Kesäyliopiston opintomaksusta 50 %:n alennuksen sillä edellytyksellä, että opinnot ovat sisällytettävissä opiskelijan perustutkintoon. Ilmoittautumisen yhteydessä opiskelijan tulee toimittaa HOPS-ohjaajan allekirjoittama todistus kesäyliopistoon.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Logopedian perusopinnot (25 op)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Jyväskylän kesäyliopisto
Jyväskylän kesäyliopisto, Agora-rakennus, Mattilanniemi 2, PL 35, 40014 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO

Jyväskylän kesäyliopisto –  kaikille tiedonjanoisille ympäri vuoden

Jyväskylän kesäyliopistossa voit opiskella monipuolisesti erilaisia työelämää tukevia täydennyskoulutuksia. Tarjonnassa on sekä pitkiä että lyhytkestoisia kokonaisuuksia pitkin vuotta. Osa koulutuksista sisältää lähiopetusta Jyväskylässä ja osa toteutetaan kokonaan verkossa. Jyväskylän kesäyliopiston arvoja ovat elinikäinen oppiminen, henkinen hyvinvointi ja koulutuksellinen tasa-arvo. Toiminnan...

Lue lisää kouluttajasta Jyväskylän kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu