Tomato

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tomato

Tomato

Oodi uudistumiselle

Tullakseen nähdyiksi ja kuulluiksi yritysten on uskallettava erottautua ja laittaa itsensä peliin. Epäonnistumisen pelko, kuten itsetunnon puutekin on heitettävä syrjään ja valjastettava mieli rohkeudella sekä riemulla.

Suomen puhuja-alan kokeneimmat gurut, Grand Old Speakers lataavat vaiherikkaasta elämästään ja yhteensä yli 3000:sta esitelmästä opitun näkemyksen ilmapiirien ja yhteispelin kohentamiseen. Punaisena lankana on porautua ihmismieleen ja hitsata koko joukkue sitoutumaan yhteisiin tavoitteisiin.

Tom Pöysti ja Mato Valtonen ovat Tomato, jopa tragikoominen duo, joka näkemyksiään törmäyttämällä on valmiina kaivamaan kuulijoidensa vahvuudet näkyville. Takana ovat kovat ajat ja mahdottomat edessä ja välillä tuntuu, että mikään ei ole sitä miltä se näyttää. Kuinka pystymme pitämään itsemme ja yhteistyömme kasassa kaikkien uusien haasteiden edessä?

Entä käymmekö töissä vain siksi, että niin pitää tehdä? Kuinka tehdä työstään itselleen merkityksellistä? Tämä on monta kertaa kiinni pienistä oivalluksista. Sinun itsesi pitää löytää ne oivallukset, Mato ja Tomppa kertovat konsteja tähän tärkeään prosessiin.

He auttavat kuulijaansa miettimään elämäänsä ja muistuttamaan itselleen kuka hän on. Mitään ei pitäisi tehdä ilman iloa tarkoitusta ja sydäntä. Jokuhan on vastuussa olosuhteista, mutta näiden kaikkien löytämisen keskiössä on kuitenkin sinä ja millä mielellä kenenkin kanssa touhuat. Oletko menossa Olympialaisiin vai piirikunnallisiin katsomon puolelle? Osaatko nauraa itsellesi? …Ihan oikeasti? Leikkimistäkään ei saa unohtaa.

Elämämme on loputonta muutosta, mutta siinähän ei pitäisi olla kysymys siitä, mistä pitää luopua vaan mitä voi saavuttaa? Muutosten keskellä myös muistutetaan, että menneisyyteen vaipuja ryöstää oman tulevaisuutensa. Eikä tulevaisuuteen voi kävellä takaperin. Ikkunat täytyy pitää puhtaina joka suuntaan, mutta joskus niitä laseja on myös rikottava. Tomaton rutistuksessa muutama ruutu särkyy ja ullakon räppänäkin aukeaa.

Tämä koulutus on kokemus, joka antaa yllättäviäkin työkaluja työpaikkasi ryhdin parantamiseen, ytimessä kuitenkin koko ajan sinä; kustaanko vai puhalletaanko hiileen? Tom ja Mato lähestyvät teemoja positiivisen kyseenalaistamisen sekä ikimuistoisten tarinoiden kautta. Tämän parin asiaa pursuavaa kerronta on mieleenpainuva elämys ja kokemus.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tomato, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu