🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Työvoimakoulutus

Työvoimakoulutus Asiakaspalvelu ravintolassa (nro 720921)

Stadin AO, paikassa Helsinki
Kesto
4 kuukautta
Hinta
0 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
2 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 7.8.2024
Toteutustapa
Hybriditoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
4 kuukautta
Hinta
0 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
2 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 7.8.2024
Toteutustapa
Hybriditoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Työvoimakoulutus Asiakaspalvelu ravintolassa (nro 720921)

Stadin AO

Haluatko työskennellä lounas- tai à la carte -ravintolassa asiakaspalvelutehtävissä? Ravintola- ja cateringala tarjoaa sinulle monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä. Hanki osaamista Asiakaspalvelu ravintolassa -koulutuksesta!

Koulutuksen jälkeen osaat valmistautua asiakaspalvelutilanteisiin ja palvella asiakkaita. Osaat myydä ja tarjoilla ruokatuotteita noutopöydästä, linjastosta sekä pöytiin tarjoillen. Tunnet alkoholijuomien perusteet ja pystyt anniskelemaan erilaisia juomatuotteita asiakkaille. Osaat työskennellä kassalla ja tehdä tilityksen. Koulutuksen aikana suoritat hygieniapassin ja anniskelupassin.

Koulutuksen jälkeen opiskelija saa valmiudet toimia työryhmän jäsenenä ravintolan asiakaspalvelu-, tarjoilu- ja myyntitehtävissä huolehtien asiakkaiden viihtyvyydestä ja palvelukokemuksesta. Hän osaa alkoholijuomien perusteet ja voi toimia anniskelutehtävissä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työvoimakoulutus Asiakaspalvelu ravintolassa (nro 720921), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

2 syyskuuta, 2024

  • Hybriditoteutus
  • Helsinki
  • suomi
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 7.8.2024

Kohderyhmä

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston tai kuntakokeilun asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa ja jotka ovat täyttäneet 20 vuotta. Opiskelijoille maksetaan koulutuksen aikana työttömyysetuutta (mahdollisesti korotettuna) sekä kulukorvausta.

Koulutus on suunniteltu henkilöille, jotka haluavat työskennellä asiakaspalvelu- ja anniskelutehtävissä ravintola- ja catering-alalla. Hakijalta edellytetään riittävää suomen kielen taitoa, ravintola-alalle sopivaa kokonaisvaltaista terveyttä ja valmiutta tehdä vuorotyötä, sekä vuorovaikutustaitoja.

Tutkinto / todistus

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta tutkinnon osa Ravintolan asiakaspalvelu ja myynti (25 osp) ja työllistyä alan työtehtäviin.

Koulutuksen aikana suoritetaan
– Hygieniapassi
– Anniskelupassi
– Tutkinnon osan näyttö

Aikataulu

Työvoimakoulutus toteutetaan ajalla 2.9.-22.12.2024. Koulutuksen kesto on noin 4 kk, riippuen opiskelijan aiemmasta osaamisesta.

Lähiopetus: Stadin ammatti- ja aikuisopisto, Prinsessantie 2, 00820 Helsinki.

Koulutus sisältää lähiopetusta oppilaitoksessa teoriassa ja käytännössä, verkko-opiskelua, ohjattua itseopiskelua sekä työelämässä oppimista. Työelämässä tapahtuva oppiminen toteutuu pääkaupunkiseudun lounas- ja à la carte -ravintoloissa ravintoloiden aukioloaikojen mukaan (ravintola-alalla työvuoroja on myös iltaisin ja viikonloppuisin).

Koulutuspaikka

Stadin AO: Prinsessantie 2, 00820 Helsinki

Kouluttaja

Stadin AO, opettaja Mervi Töyrylä
puh. 040 3345750
mervi.toyryla(at)edu.hel.fi

Kustannukset

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta. Työjalkineet opiskelija hankkii itse.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työvoimakoulutus Asiakaspalvelu ravintolassa (nro 720921)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Stadin AO
Teollisuuskatu 23
00510 Helsinki

Opiskele itsellesi uusi suunta

Pohditko alan vaihtoa, uuden ammatin opiskelua tai kiinnostaako sinua kehittyminen nykyisessä työssäsi? Stadin AO on Suomen suurin ammatillista koulutusta tarjoava oppilaitos. Meillä opiskelee noin 22 000 nuorta ja aikuista. Teemme monipuolista koulutusyhteistyötä myös organisaatioiden kanssa. Stadin AO:ssa voi opiskella lähes 30 eri...

Lue lisää kouluttajasta Stadin AO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu