MBA-stipendin hakuaika on käynnissä – lue lisää ja täytä hakemus täällä »

Koulutus
Ei arviointeja

AZ-600: Configuring and Operating a Hybrid Cloud with Microsoft Azure Stack Hub

Sulava Oy, paikassa Helsinki (+1 sijaintia)
Kesto
4 päivää
Koulutuskieli
suomi
Kesto
4 päivää
Koulutuskieli
suomi
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

AZ-600: Configuring and Operating a Hybrid Cloud with Microsoft Azure Stack Hub

Sulava Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä
Azure-ympäristöt ovat käytössä yhä useammassa organisaatiossa. Monissa tapauksissa halutaan Azuren palveluja tarjota saumattomasti julkipilven lisäksi myös omasta konesalista. Tämä voidaan toteuttaa Azure Stack Hubin avulla.

 

Osoita osaaminen ja suorita sertifikaatti: Saat 14.5. asti kurssioston yhteydessä valitsemasi sertifikaattivoucher-paketin puoleen hintaan! Tutustu Microsoft-sertifikaatin suorittamiseen, hyötyihin ja voucher-paketteihin: Testikeskus ja sertifioinnit

 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta AZ-600: Configuring and Operating a Hybrid Cloud with Microsoft Azure Stack Hub, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Sulava Facebookissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta AZ-600: Configuring and Operating a Hybrid Cloud with Microsoft Azure Stack Hub? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
Sulava Oy
Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

Sulava Oy

Sulava Oy on Microsoftin virallinen koulutuskumppani. Kouluttajat ovat Microsoftin sertifioimia MCT-kouluttajia (Microsoft Certified Trainer), minkä ansiosta tarjolla on mm. Microsoftin virallisia MOC-kursseja (Microsoft Official Courseware). SulavaOy:llä on tällä hetkellä viisi fyysistä koulutusluokkaa ja perinteisten luokkamuotoisten koulutuksien lisäksi he tekevät kartoituksia,...

Lue lisää kouluttajasta Sulava Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu