Microsoft Sentinel Siem päivässä tutuksi – Kuinka rakentaa toimiva kybertilannenäkymä?

Sulava Oy
Yhteenveto
1 päivä
790 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 790 EUR)
suomi
Koulutus
Helsinki, Verkossa

Alkavat koulutukset
Helsinki
790 EUR
17.5.2023

Verkossa
790 EUR
17.5.2023
Sulava Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä

Microsoft Sentinel Siem päivässä tutuksi – Kuinka rakentaa toimiva kybertilannenäkymä?

Tule oppimaan kurssillemme pilvipalvelupohjaisesta Microsoft Sentinel Security Information Event Management eli tietoturvatietojen ja tapahtumien hallinnasta eli lyhyesti SIEM-ratkaisusta. Kurssilla käydään läpi kyberturvallisuuden poikkeamatietonäkymän rakentamista organisaatiosi tarpeisiin SIEM-ratkaisua hyödyntäen, sekä kuinka keräät tietoa eri lähteistä reaaliaikaiseen poikkeamakuvaan, mukaan lukien kolmannen osapuolen lähteet, kuten esimerkiksi palomuurit.

SIEM-ratkaisulla saadaan helposti kokonaiskuva eri lokilähteistä – mitä ja missä milloinkin tapahtuu – tunnistetaan niistä yleisimpiä tietoturvapoikkeamia sekä tutkitaan, reagoidaan ja hallitaan poikkeamia automaatioiden avulla. Kurssilla opit myös hyödyntämään valmiita Azure Notebookeja ja Githubia tunnistaaksesi poikkeamia ja kategorioimaan niitä parantaaksesi näkymien tarkkuutta. Lisäksi käymme läpi myös SIEMin parhaat toimintatavat kyberturvallisuuden näkövinkkelistä ja pääset hands-on harjoittelemaan käytänteitä harjoitusympäristössämme.

Konsulttimme käsittelevät Sentineliä ja sen toiminnallisuuksia blogisarjassamme niin teoriassa kuin teknisilläkin esimerkeillä. Linkki blogisarjaan Kaikki Azure Sentinelistä 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Microsoft Sentinel Siem päivässä tutuksi – Kuinka rakentaa toimiva kybertilannenäkymä?, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Sulava Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Microsoft Sentinel Siem päivässä tutuksi – Kuinka rakentaa toimiva kybertilannenäkymä?? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sulava Oy

Sulava Oy

Sulava Oy on Microsoftin virallinen koulutuskumppani. Kouluttajat ovat Microsoftin sertifioimia MCT-kouluttajia (Microsoft Certified Trainer), minkä ansiosta tarjolla on mm. Microsoftin virallisia MOC-kursseja (Microsoft Official Courseware). SulavaOy:llä on tällä hetkellä viisi fyysistä koulutusluokkaa ja perinteisten luokkamuotoisten koulutuksien lisäksi he tekevät kartoituksia,...


Lue lisää kouluttajasta Sulava Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sulava Oy

Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
sulava.com


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 35 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Microsoft Sentinel Siem päivässä tutuksi – Kuinka rakentaa toimiva kybertilannenäkymä? täytä seuraavat tiedot: