Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset Etäopiskelu-osioon

PM Master® -valmennusohjelma projektitoiminnan kehittäjille ja PMO-ammattilaisille

Suomen Projekti-Instituutti Oy
Yhteenveto
8,5 päivää
6 700 EUR + alv 24 %
28.8.2020
   
Etelä-Suomi
Avoin koulutus

PM Master® -valmennusohjelma projektitoiminnan kehittäjille ja PMO-ammattilaisille

PM Master® -valmennusohjelma projektitoiminnan kehittäjille ja PMO-ammattilaisille

PM Master® -valmennusohjelma projektiammattilaisille

Oletko projektitoimiston asiantuntija tai johtaja, projektisalkunhallinnan tehtävissä toimiva tai onko projektitoiminta ja sen kehittäminen muuten sinulle tuttu?

PM Master™ -projektitoimintakoulutus antaa sinulle valmiudet kehittää organisaatiosi projektinjohtamismalleja ja projektisalkunhallintaa sekä johtaa ja tukea strategiaa toteuttavaa muutosta organisaatiossa. Osallistujat syventävät myös erilaisten ihmisten johtamisen ja motivoimisen sekä viestinnän ja vuorovaikutuksen taitojaan.

Valmennusohjelman toteutus

Ohjelmaan kuuluu puolen päivän orientaatiotilaisuus sekä 4 kahden päivän valmennusjaksoa. Valmennuspäivien aikana käsittelemme projektikulttuurin kehittämisen eri osa-alueita asiantuntijavalmentajien johdolla keskustellen ja pienryhmissä työstäen. Valmennuspäivillä vierailee myös casepuhujia kertomassa kokemuksistaan projektitoiminnan kehittämisestä edustamissaan yrityksissä.

Osallistujat valmistautuvat kunkin valmennusjakson aiheisiin ennakkotehtävien ja -keskustelujen avulla helppokäyttöisessä REAL-verkkotyötilassa. Valmennusjaksojen välissä he myös vievät oppimiaan asioita käytäntöön tai eteenpäin kehitettäväksi omassa organisaatiossaan sekä työstävät projektitoiminnan kehittämistyötään, joka myös muodostaa osan CPMO -sertifioinnista.

PM Master -projektitoimintakoulutuksen tavoitteet ja hyödyt

Valmennusohjelma antaa osallistujille valmiudet kehittää organisaation projektinjohtamismalleja, projektisalkunhallintaa ja kehitystoimintaa sekä projektiliiketoimintaa nykyaikaisilla toimintamalleilla.

Tärkeä osa valmennusta on auttaa osallistujia johtamaan ja tukemaan strategiaa toteuttavaa muutosta organisaatiossa. Osallistujat syventävät myös erilaisten ihmisten johtamisen, motivoimisen sekä vuorovaikutuksen taitojaan. Valmennusohjelman yhteydessä on mahdollisuus suorittaa Certified PMO Manager -sertifikaatti (CPMOⓇ).

PM Master -valmennusohjelmaan osallistumalla...

  • laajennat näkemystäsi ja kykyäsi kehittää organisaatiosi projektikulttuuria ja johtaa muutosta
  • kasvatat projektijohtamisen ja -salkunhallinnan tietämystäsi sekä kykyäsi soveltaa niitä strategian toteuttamisessa tai projektiliiketoiminnassa
  • kehität omaa johtajuuttasi muuttuvassa ja vaativassa sidosryhmäympäristössä
  • vahvistat valmiuksiasi toimia vastuullisissa tehtävissä organisaation projektitoimistossa (PMO)
  • saat käsityksen kansainvälisten standardien (ISO 21500, IPMA, OGC, PMI) soveltamisesta organisaation projektitoimintaan
  • suoritat samalla halutessasiCertified PMO Manager -sertifikaatin
  • jaat kokemuksia ja parhaita käytäntöjä muiden osallistujien kanssa

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta PM Master® -valmennusohjelma projektitoiminnan kehittäjille ja PMO-ammattilaisille, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

PM Master™ -valmennusohjelma on tarkoitettu projektitoimiston asiantuntijoille ja johtajille, projektisalkunhallinnan tehtävissä toimiville ja projektitoiminnan kehittämiseen osallistuville henkilöille. Valmennusohjelma antaa osallistujille valmiudet kehittää organisaation projektinjohtamismalleja ja projektisalkunhallintaa sekä johtaa ja tukea strategiaa toteuttavaa muutosta organisaatiossa. Osallistujat syventävät myös erilaisten ihmisten johtamisen ja motivoimisen sekä viestinnän ja vuorovaikutuksen taitojaan.

Kustannukset

Valmennusohjelman hinta on 6700 €, julkisten organisaatioiden osallistujille 6200 €. 

Ilmoittaudu 30.4. mennessä, saat osallistumisesta ansaitsemasi Finnair Plus -pisteet tuplana – yhteensä 30 000 pistettä!

ABC Projektimalli-asiakkaat saavat 10% alennuksen hinnasta.

Osallistumalla ansaitset 15 000 Finnair Plus -pistettä!

Hintaan sisältyvät lähiopetuspäivät, koulutusmateriaalit, etäopiskelun ohjaus, projektitöiden ohjaus, lähiopetuspäivien lounas- ja kahvitarjoilut sekä internaattijaksoilla myös illallinen. Hintaan eivät sisälly yöpymiskulut internaattijaksoilta.

Suomen Projekti-Instituutti Oy

Suomen Projekti-Instituutti Oy – projektijohtamisen koulutusta ja konsultointia.

Projektijohtaminen kehittää liiketoimintaasi

Suomen Projekti-Instituutti Oy (SPI) on kokenut kansainvälinen projektijohtamisen koulutus- ja konsultointiyritys. SPI auttaa asiakkaitaan parantamaan tuloksiaan projektijohtamisen keinoin. Projekti-Instituutilla on lähes 30 vuoden kokemus projektitoiminnan kehittäjänä ja kouluttajana. Valmennuksemme saavat jatkuvasti erinomaista palautetta käytännönläheisyydestä ja hyödynnettävyydestä omassa työssä. Suomen Projekti-Instituutti Oy...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Projekti-Instituutti Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta PM Master® -valmennusohjelma projektitoiminnan kehittäjille ja PMO-ammattilaisille? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Suomen Projekti-Instituutti Oy

Suomen Projekti-Instituutti Oy

Metsänneidonkuja 6
02130 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.projekti-instituutti.fi Linkki kotisivulle


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,4

Perustuu 14 arviointiin

Timo von Behr, PMO Director, Innofactor Oyj
(4)
Kokonaisuutena oikein hyvä koulutusohjelma, joka tarjosi merkittävää lisäarvoa niin uuden tiedon kuin verkostoitumisenkin näkökulmasta. Kuitenkin seuravaat kehittämiskohteet nousivat esiin myös kurssilla kahvipöytäkeskusteluissa: - Vierailevat luennoitsijat olivat aika heikkoja Espoon kaupungin edustajaa lukuuottamatta - Materiaali olisi syytä...
Näytä kokonaan
Patrik Appelqvist, Unisport-Saltex Oy
(5)
Kurssilla käsitellään kattavasti PMO:n toimenkuvaa eri näkökulmista: projektikulttuuri, projektisalkun hallinta, strateginen suunnittelu ja muutoksen johtaminen. Ja käydään hyvää keskustelua muista organisaatioista tulevien kolleegojen kanssa. Suosittelen!
Sanni Aumala, Elenia Oy
(4)
Koulutusjakso oli hyödyllinen etenkin, kun projektimallin käyttöönotto oli kesken. Jaksosta sai hyödyllisiä, monipuolisia oppeja ja ennen kaikkea vertaiskokemuksia. Koulutusmateriaali oli osittain itseään toistavaa ja keskittyi ehkä jopa hieman liikaa ABC Projektijohtamismallin perusoppeihin ja käytäntöihin - kaikilla on kuitenkin omat eri versi...
Näytä kokonaan
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,4)
Perustuu 14 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 538 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta PM Master® -valmennusohjelma projektitoiminnan kehittäjille ja PMO-ammattilaisille täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: