Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Palvelumuotoilun tehopaketti

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
Omaan tahtiin
Joustavasti
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
 Palvelumuotoilun tehopaketti / Suomen Yrittäjäopisto

Palvelumuotoilun tehopaketti

Haaveiletko työstä palvelumuotoilun tehtävissä? Onko asiakaslähtöinen yrityksen tai organisaation kehittäminen ajankohtaista? Tarvitsetko työkaluja sisäisen toiminnan kehittämiseen? Nämä neljä opintojaksoa yhdessä antavat sinulle vahvat lähtökohdat lähteä hyödyntämään palvelumuotoilua käytännössä.

Näiden neljän opintojaksoa ohjaavat sinut syvälle asiakkaasi ajatusmaailmaan ja toimintaympäristöön. Asiakaskokemus on kehittämisen ydin, sen jälkeen paneudutaan palvelumuotoilun käsitteisiin ja hyödynnettävyyteen Palvelumuotoilun perusteet opintojaksolla. Palvelumuotoilun syventävissä käsitellään muotoiluajattelua laajemmin ja tuodaan konkreettisia esimerkkejä hyödynnettävyydestä.

Voit opiskella milloin vain ajasta ja paikasta riippumatta omaan tahtiisi. Verkkokurssit koostuvat teoriakokonaisuuksista, videoista, esimerkkitehtävistä ja harjoitustehtävistä. Tukenasi ovat tarpeesi mukaan asiantuntevat kouluttajamme.

Palvelumuotoilun tehopaketin avulla hankit palvelumuotoilun työtehtävissä tarvittavat perustiedot ja taidot tehokkaasti ja joustavasti. Saat myös todistuksen koulutuskokonaisuuden suorittamisesta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Palvelumuotoilun tehopaketti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Palvelumuotoilusta kiinnostuneet

Tutkinto / todistus

Saat todistuksen koulutuskokonaisuuden suorittamisesta.

Kouluttaja

Saunamäki Tapio markkinoinnin suunnittelija

Kustannukset

Koulutuspaketti on voimassa vuoden, jonka aikana voit rekisteröidä koulutukset käyttöösi. Itse koulutukset ovat avoinna 6kk koulutuksen rekisteröintipäivästä alkaen.

  • Asiakaskokemus perusteet 80 €
  • Palvelumuotoilun perusteet 150 €
  • Palvelumuotoilun syventävät I 170 €
  • Palvelumuotoilun syventävät II 240 €

Palvelumuotoilun tehopaketti on edullinen verkkokoulutuspaketti, jonka ostamalla säästät 200 €. Koulutuspakettina saat kokonaisuuden hintaan 440 € – yksittäin ostettuna koulutusten yhteishinta on 640 €.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palvelumuotoilun tehopaketti? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää koulutustoimintaa kuitenkin...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Kauppatie 109
62201 Kauhava

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Palvelumuotoilun tehopaketti täytä seuraavat tiedot: