🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Yritysneuvojakoulutus verkossa ja livenä

Kesto
1 vuosi
Seuraava toteutus
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
1 vuosi
Seuraava toteutus
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Yritysneuvojakoulutus verkossa ja livenä

Yritysneuvojan erikoisammattitutkinto

Toimitko yrittäjien tukena ja haluat kehittää yritysneuvonnan taitojasi?

Olet omalla alallasi osaaja, mutta haluat vahvistaa neuvontatyöhön liittyvää osaamistasi ja erityisesti erilaisten ihmisten ja yritysten ohjaamisen taitoja.

Yritysneuvojakoulutus on tarkoitettu yritysneuvonnan ammattilaisille, jotka haluavat päivittää omaa osaamistaan neuvontatyössä.  Yritysten neuvonta voi olla kokoaikaista tai voit tehdä sitä muiden työtehtäviesi ohella.

Yritysneuvojan työ vaatii osaamisen päivittämistä alati muuttuvassa toimintaympäristössä. Neuvottavien tarpeet digitalisoituvassa ympäristössä voi haastaa kokeneenkin neuvojan. Koulutuksen ja tutkinnon suorittamalla vahvistat viestintä- ja vuorovaikutustaitojasi ja saat tukea haastaviin asiakastilanteisiin neuvontatyössä. Kehität myös yhteistyö- ja kumppanuustaitojasi sekä yritystoiminnan kokonaisvaltaista osaamistasi.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

  • Yritysneuvojakoulutus on kokonaisvaltainen kokonaisuus. Se keskittyy yritysneuvontatyössä tarvittavan osaamisen kehittämiseen. Koulutuksella vahvistat liiketoiminnan analysointitaitojasi, yrityksen talouteen ja rahoitukseen liittyvää osaamistasi sekä viestintä- ja vuorovaikutustaitojasi.
  • Henkilökohtainen DISC-analyysi parantaa itsetuntemustasi. Se antaa työkaluja ja tehostaa yhteistyökumppanien kanssa työskentelyä. Koulutuksessa kasvatat verkostojasi ja saat vertaistukea toisilta yritysneuvontaa tekeviltä henkilöiltä.
  • Koulutus tarjoaa ajankohtaista tietoa ja käytännön työvälineitä yritysneuvontatyön tueksi.

Yritysneuvojakoulutuksen tutkintovaihtoehdot

  • Yritysneuvojakoulutuksessa on kursseja sekä pakollisiin että valinnaisiin tutkinnon osiin.
  • Kun sinulle on valittu polku joko yrittäjyyden ammattitutkinnon tai liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon suorittamiseen, loput kurssit määräytyvät valitun kokonaisuuden tutkinnon osien mukaisesti. Soveltuvat tutkinnon osat valitset yhdessä oman ohjaajasi kanssa samalla, kun laadit hänen kanssaan henkilökohtaita opiskelusuunnitelmaasi.
  • Opiskele täysin verkossa tai paikan päällä lähipäivissä
  • Järjestämme Yritysneuvojakoulutusta sekä verkko-opintoina että perinteisenä monimuotokoulutuksena, johon kuuluu lähipäiviä ja verkko-opiskelua.
  • Olipa opiskelumuotosi mikä tahansa, saat käyttöösi monipuoliset kurssimateriaalit ja asiantuntijoidemme aidon ohjauksen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yritysneuvojakoulutus verkossa ja livenä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Yritysneuvojakoulutusta toimialasta riippumatta

Koulutus sopii kaikille yritysneuvontaa tekeville henkilöille toimialasta riippumatta. Koulutuksen sisältö soveltuu sekä julkisella että yksityisellä sektorilla toimiville.

Kohderyhmä, kenelle:

  • yritysneuvojan tittelillä
  • tarjota yritysneuvontaa muiden yritysten talousasioihin
  • tarjota yritysneuvontaa vaikkapa mainosasioihin liittyvien yrityspalvelujesi ohella

Tutkinto / todistus

Oletko jo pitkään työskennellyt yritysneuvonnan parissa ja sinulla on jo tutkinnossa vaadittava osaaminen? Voit myös suorittaa tutkinnon ilman tutkintokoulutusta. Kouluttaja tunnistaa osaamisesi ja ohjaa sinut tutkinnon suorittamiseen.

Mikäli tarvitset liiketoiminnasta hieman lisäoppia, räätälöitte vastuukouluttajan kanssa sinun osaamistarpeidesi mukaisen kokonaisuuden Yrittäjäopiston kursseista ja suoritat yritysneuvojan erikoisammattitutkinnon. Kysy lisää vaihtoehdoista.

Kustannukset

Valmennuksen ja tutkinnon hinta on 790 €. Kysy myös oppisopimusmahdollisuutta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yritysneuvojakoulutus verkossa ja livenä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Suomen Yrittäjäopisto
Nikolaintie 10
62200 Kauhava

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa, Teuvalla, Tampereella ja Turussa. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää...

Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu