Anniskelun quickstart - toiminnallinen anniskelupassi

Taitotalo, paikassa Helsinki
Kesto
1 päivä
Hinta
120,97 EUR + alv 24 % (yht. 150 EUR)
Seuraava toteutus
17 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
1 päivä
Hinta
120,97 EUR + alv 24 % (yht. 150 EUR)
Seuraava toteutus
17 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Oletko valmis? Ilmoittaudu koulutukseen!

Anniskelun quickstart - toiminnallinen anniskelupassi

Taitotalo

Toiminnallisessa anniskelupassikoulutuksessa pääset itse tutustumaan käytännössä anniskelutehtävissä käytettäviin välineisiin sekä juomasekoitusten valmistusmenetelmiin teoreettisen anniskelulainsäädäntökoulutuksen lisäksi. Koulutuksen lopuksi suoritat anniskelupassitestin. Koulutukseen osallistuaksesi sinun täytyy olla yli 18 vuotias.

Koulutuksen päätavoite on tutustuttaa sinut anniskelulainsäädäntöön ja baarityöskentelyssä käytettäviin välineisiin sekä toimintatapohin. Käymme läpi käytännössä drinkkien erilaisia valmistustapoja sekä anniskelutehtävissä käytettäviä välineitä. Koulutus tarjoaa perustaidot ja tiedot anniskelutehtävissä toimimiseen. Koulutuksen lopuksi osallistut anniskelupassitestiin sekä saat osallitumisestasi todistuksen, jossa kuvataan päivän sisältö. Koulutuksemme on suunniteltu toiminalliseksi eli käytännön läheiseksi. 

Ohjelmassa

Koulutus järjestetään suomeksi yhden päivän aikana, klo 9.00 - 15.30.
Koulutusmateriaali on saatavilla suomeksi. Anniskelupassitesti on mahdollista suorittaa suomen-, ruotsin- tai englanninkielellä. Mikäli haluat osallistua testiin muulla kuin suomen kielellä, ilmoita siitä etukäteen (janika.turpeinen@taitotalo.fi).

Aamupäivän aikana tutustumme anniskelulainsäädännön perusteisiin ja keskitymme baarityövälineisiin ja mittoihin. Käymme läpi käytännön harjoituksia, joissa opimme olennaisia taitoja ja kertaamme toiminnallisesti anniskelulainsäädäntöä.  Lisäksi sukellamme drinkkien maailmaan, valmistaen herkullisia juomia ja harjoittelemme eri valmistustapoja, kuten rakentamista, hämmentämistä ja ravistamista. Koulutuksen aikana saat käytännön kokemusta ja opit taitoja, jotka antavat sinulle perus tiedot/taidot baarityöskentelyyn. Koulutuksen päätteeksi suoritetaan anniskelupassi.

Koulutuksen ja testin pohjana toimii Valviran materiaali. Koulutuspäivän aikana käsitellään anniskelulainsäädännön keskeiset osa-alueet, erityisesti ohjeen 1–3 luvut.

Ilmoittautumisia koulutukseen otetaan vastaan myös alle 14 päivää ennen koulutusta/testiä, mutta huomioithan, että lasku tulee olla maksettuna ennen koulutukseen/testiin saapumista.

Edellytys anniskelupassitestiin osallistumiselle on luotettava henkilöllisyystodistus.

Henkilöllisyystodistukseksi hyväksytään seuraavat alkuperäiset, kuvalliset ja voimassa olevat asiakirjat:

 • suomalainen henkilökortti
 • suomalainen passi
 • suomalainen ajokortti ja mopokortti
 • suomalainen kuvallinen Kela-kortti
 • ulkomaalainen henkilökortti
 • ulkomaalainen passi
 • muukalaispassi (ilman merkintää henkilöllisyyden todentamisesta)
 • pakolaisen matkustusasiakirja (ilman merkintää henkilöllisyyden todentamisesta)
 • Poliisin/rajavartiolaitoksen antama asiakirja, jossa on kopio passista, viranomaisen leima ja maininta siitä, että passi on toistaiseksi viranomaisen hallussa
 • maahanmuuttoviraston myöntämä oleskelulupakortti tai oleskelukortti

Huomioithan, että ulkomaalainen ajokortti tai mopokortti, kuvaton Kela-kortti, opiskelijakortti (kuvallinen), bussilippu (kuvallinen), kirjastokortti (kuvallinen) tai vastaavat eivät kelpaa henkilöllisyyden todistamiseen.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

17 lokakuuta, 2024

 • Lähiopetus
 • Helsinki
 • suomi

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu ravintola-alalla aloittaneille tai alalle pyrkiville. Se sopii erityisesti niille, jotka haluavat oppia anniskelulainsäädäntöä ja kehittää perustaitojaan baarityöskentelyssä. Koulutukseen osallistuvan täytyy olla yli 18 vuotias.

Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo on Suomen suurin aikuisten ammatillinen kouluttaja ja yritysten kumppani. Laitamme likoon kaiken kokemuksemme, koulutamme ja valmennamme rohkeita työelämän osaajia.  Taitotalon koulutukset ja valmennukset on suunniteltu siten, että opiskelu on yhdistettävissä kiireiseenkin elämänrytmiin. Koulutusta on päivisin, iltaisin sekä verkossa. Lähikoulutuksia...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu