Anniskelupassi verkossa

Taitotalo, Verkossa
Kesto
n. 1h, testiaikoja saatavilla elokuusta alkaen
Hinta
87,90 EUR + alv 24 % (yht. 109 EUR)
Seuraava toteutus
31 heinäkuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Hybriditoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
n. 1h, testiaikoja saatavilla elokuusta alkaen
Hinta
87,90 EUR + alv 24 % (yht. 109 EUR)
Seuraava toteutus
31 heinäkuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Hybriditoteutus
Koulutuskieli
suomi
Oletko valmis? Ilmoittaudu koulutukseen!

Anniskelupassi verkossa

Taitotalo

Alkoholilain tunteminen osoitetaan ravintola-alan koulutusta tarjoavan oppilaitoksen antamalla todistuksella eli anniskelupassilla. Järjestämme Taitotalossa anniskelupassitestejä verkossa yksilöllisesti toteutettuna. Voit osallistua testiin mistä päin Suomea tahansa, testiajan sovit kouluttajan kanssa.

Testiaikoja saatavilla elokuusta alkaen.
Voit ilmoittautua anniskelupassitestiin läpi kesän. Ilmoittautumisia käsitellään seuraavan kerran elokuun alussa, jolloin saat laskun ja sen maksettuasi kouluttaja ottaa yhteyttä sopiakseen testiajan.

Voimme toteuttaa testejä myös englanniksi. Laitathan toiveen englanninkielisestä testistä ilmoittautumislomakkeen lisätiedot-kenttään.
  

Anniskelupassitestissä osoitat anniskelusäännösten hallinnan. Hyväksytysti suoritetusta testistä sinulle myönnetään ravintola-alan koulutusta tarjoavan oppilaitoksen antama, alkoholilain (1102/2017) 57 §:ssä ja 58 §:ssä tarkoitettu todistus eli anniskelupassi. Anniskelupassi antaa pätevyyden toimia vastaavana hoitajana anniskelupaikoissa.​

Suoritat verkkotestin Teamsillä, henkilökohtaisesti anniskelupassikouluttajan valvonnassa. Testi tehdään suomen kielellä. Voimme toteuttaa testejä myös englanniksi. Laitathan toiveen englanninkielisestä testistä ilmoittautumislomakkeen lisätiedot-kenttään.

Sinulla tulee olla tietokoneessa (tai puhelimessa/tabletissa) kamera, mikrofoni sekä Teams-sovellus käytettävänäsi. Lisäksi tarvitset testiin virallisen, voimassa olevan kuvallisen henkilöllisyystodistuksen ja rauhallisen tilan, jossa ei ole muita paikalla. Testitilaisuuteen varataan aikaa 1 h ja saat tiedon koetuloksesta tilaisuuden lopuksi. 

Testi perustuu materiaaliin, joka löytyy Valviran kotisivuilta. Anniskelupassitestien kannalta oleellinen sisältö on ohjeen 1–3 luvuissa. Anniskeluluvan hakemiseen liittyviä kysymyksiä ei sisällytetä Taitotalon anniskelupassikokeeseen.

Kun olet ilmoittautunut, lähetämme sinulle sähköpostitse tarkemmat tiedot testin suorittamisesta sekä laskun anniskelupassitestistä. Kun lasku näkyy meillä maksettuna, otamme sinuun yhteyttä ja sovimme henkilökohtaisen ajan testin suorittamiseksi ja saat tunnukset Anniskelupassia jahtaamassa -peliin. 

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

31 heinäkuuta, 2024

  • Hybriditoteutus
  • Verkossa
  • suomi

Kohderyhmä

Anniskelupassilla todistat osaamisesi alkoholilain tuntemisesta. Anniskelupassia tarvitset, jos työskentelet anniskelupaikassa vastaavana hoitajana.

Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo on Suomen suurin aikuisten ammatillinen kouluttaja ja yritysten kumppani. Laitamme likoon kaiken kokemuksemme, koulutamme ja valmennamme rohkeita työelämän osaajia.  Taitotalon koulutukset ja valmennukset on suunniteltu siten, että opiskelu on yhdistettävissä kiireiseenkin elämänrytmiin. Koulutusta on päivisin, iltaisin sekä verkossa. Lähikoulutuksia...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu