Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Eläintenhoidon ammattitutkinto, eläinten trimmaamisen osaamisala, oppisopimus

Taitotalo
Yhteenveto
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
   
Helsinki
Tutkinto
Taitotalo

Eläintenhoidon ammattitutkinto, eläinten trimmaamisen osaamisala, oppisopimus

Koulutuksen tavoitteena on eläintenhoidon ammattitutkinnon tai tutkinnon osan suorittaminen. Tutkintokoulutuksessa opit koirien trimmaamisen perustaidot. Opit tunnistamaan eläimen hyvinvointiin liittyviä kokonaisuuksia, hahmottamaan erirotuisten koirien trimmausmalleja, välineiden käyttötaitoa, sekä eläintenkäsittelytaitoa. Koulutuksessa perehdytään eläinalan yrittäjyyteen. Opiskelijoilla on tarjolla laaja luentovalikoima alalla toimivien ammattilaisten johdosta.

Tutkinnon rakenne

Eläintenhoidon ammattitutkinto (150 osaamispistettä) koostuu kahdesta pakollisista tutkinnon osasta (130 osaamispistettä) ja yhdestä valinnaisesta tutkinnon osasta (20 osaamispistettä). Eläinten trimmaamisen osaamisala (trimmaaja AT) on yksi Eläintenhoidon ammattitutkinnon osaamisaloista.

Pakolliset tutkinnon osat, 130 osp

Koirien trimmaaminen ja hyvinvoinnista huolehtiminen 80 osp
Asiakaspalvelu trimmaamossa 50 osp

Valinnaiset tutkinnon osat, 20 osp

Eläinalan yritystoiminta 20 osp tai
Kissojen hoito trimmaamossa 20 osp

Tutustu tutkinnon perusteisiin.

Tutkintokoulutus

Valmistavan koulutuksen kesto noin 1 vuosi, henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaan. Löydät täältä lisää tietoa tutkintokoulutuksesta.

Oppisopimuksessa opiskelijalla tulee olla alan työpaikka tai oma alan yritys sekä vähintään 25 viikkotyötuntia. Suoraan tutkintoon ilman valmistavaa koulutusta voi hakeutua, jos osaamista alalta on riittävästi.

Opiskelijamaksu

Oppisopimuksella 150 €. Katso lisää oppisopimuskoulutuksesta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Eläintenhoidon ammattitutkinto, eläinten trimmaamisen osaamisala, oppisopimus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Eläintenhoidon ammattitutkinto, eläinten trimmaamisen osaamisala, oppisopimus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Eläintenhoidon ammattitutkinto, eläinten trimmaamisen osaamisala, oppisopimus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: