⏲️ MBA-stipendin hakuaika päättyy 14.6. – vielä ehdit hakea stipendiä! »

Koulutus
Ei arviointeja

Kissaystävälliset käsittelytavat -workshop

Taitotalo, paikassa Helsinki
Kesto
1 päivä
Hinta
170 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 170 EUR)
Seuraava toteutus
6 syyskuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kesto
1 päivä
Hinta
170 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 170 EUR)
Seuraava toteutus
6 syyskuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Video

Kissaystävälliset käsittelytavat -workshop

Taitotalo
Kissaystävälliset käsittelytavat -workshop oli huippusuosittu kevään 2023 Eläintenhoitajapäivillä ja nyt se saa uusinnan. Nyt sinulla on mahdollisuus ilmoittautua mukaan tähän käytännönläheiseen pienryhmäluentoon. Koulutuksesta hyötyvät klinikkaeläinhoitajat, jotka työskentelevät eläinlääkäriasemilla kissapotilaiden kanssa.

Mystisen kissan sielunelämää ei aina helpolla ymmärrä ja terävillä kynsillä ja hampailla varustettu villipeto voi olla todella haastava potilas parhaissakin tilanteissa; puhumattakaan niistä hankalimmista tilanteista! Kissa ei loppujen lopuksi ole mahdottoman mystinen olento, kunhan niihin vähän paneutuu ja ajattelee asioita kissamaisella tavalla.

Luennolla kurotaan kuilua umpeen kissan ja hoitajan välillä ja luodaan kaikille kissapotilaille piirun verran mukavammat olot klinikalla; unohtamatta turvallisuuden lisäämistä hoitajille. Käymme läpi kissan historiaa, erilaisia elekieliä, millä kissa kertoo mielialastaan ja tärkeimpänä, miten voidaan luoda mahdollisimman optimaaliset olot onnistuneelle klinikka käynnille.

Luennoitsijana on ikuisesti kissoista kiinnostunut klinikkaeläinhoitaja Jenni Sillanpää, joka on työskennellyt kissojen kanssa 10-vuotiaasta asti ja opiskellut kissoja niin käytännössä kuin teoriassakin. Luennolle osallistuu myös kaksi herrasmieskissaa; Nio ja Pilli, jotka auttavat konkreettisesti tekniikoiden opastuksissa.

 

Kouluttaja toimii Jenni Sillanpää, klinikkaeläinhoitaja EAT, ISFM CertFN, Certified FearFree Professional. 

Jennille, ovat eläinystävälliset käsittelytavat lähellä sydäntä, ja varsinkin kissaystävälliset käsittelytavat. Koulutukseltaan Jenni on klinikkaeläinhoitaja AT, EAT ja ISFM CertFN (ISFM sertifioitu kissahoitaja). Tällä hetkellä työskentelee Agria Eläinvakuutuksella ja opiskelee ISFM Advanced Feline Behaviour for Veterinary Professionals-koulutuksen kautta kissojen käyttäytymistä.

Workshoppiin on rajattu osallistujamäärä. Workshop järjestetään Taitotalossa Pitäjänmäellä. Workshop on tarkoitettu klinikkaeläinhoitajien jatkokouluttautumiseen. 

Koulutus sisältää workshopin  keskiviikona 6.9. klo 9.00-15.00 ja sen hinta on 170€ (+ alv. 24 %). 
Hinnat sisältävät päivän tarjoilut sekä luentomateriaalit.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kissaystävälliset käsittelytavat -workshop, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

6 syyskuuta, 2023

  • Lähiopetus
  • Helsinki

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kissaystävälliset käsittelytavat -workshop? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu