Rakentamisen sertifikaatti - märkätilatöiden valvoja

Taitotalo, paikassa Helsinki
Kesto
4 päivää
Hinta
1 550 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 550 EUR)
Seuraava toteutus
5 marraskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
4 päivää
Hinta
1 550 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 550 EUR)
Seuraava toteutus
5 marraskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Oletko valmis? Ilmoittaudu koulutukseen!

Rakentamisen sertifikaatti - märkätilatöiden valvoja

Taitotalo

Märkätilatöiden valvojan sertifiointiin valmentava koulutus antaa valmiuksia toimia uudis- ja korjauskohteissa märkätilojen rakennuttamis-, valvonta- ja työnjohtotehtävissä. Saat monipuolista osaamista koordinoida ja valvoa märkätilojen rakennustöitä. Koulutus toteutetaan webinaarina sekä lähitoteutuksena.

Koulutuksen tavoitteena on varmistaa valmiudet toimia märkätilojen rakennus- ja korjaustöiden, kuten vedeneristys-, laatoitus-, putkiasennus-, linjasaneeraus- ja lattiavalutöiden rakennuttamis-, valvonta- ja työnjohtotehtävissä.

 • Määräykset, lait, ohjeet ja työturvallisuus
 • Märkätilojen rakenteet, alustat ja asennusolosuhteet
 • Vedeneriste- ja pintarakennemateriaalit, niiden käyttö ja asennustavat
 • LVIS-tarvikkeet pääpiirteittäin, niiden sijoittelu ja asennustavat
 • Rakennusfysiikkaan liittyvät lämpö- ja kosteustekniset perusteet
 • Laadunvalvonta, mittalaitteet, mittaukset, dokumentointi ja raportointi
 • Kirjallinen koe
 • Näyttötyö

Teoriakoulutuksen hinta sisältää koulutuksen, koulutusaineiston ja erillisen teoriakokeen.
Näytön hinta on 580 € pääkaupunkiseudulla. Mikäli näyttö annetaan yli 25 km:n etäisyydellä koulutus-paikasta, hintaan lisätään matka- ja mahdolliset majoituskustannukset sekä tuntiveloitus matka-ajalta. RATEKOn koulutukset ovat arvonlisäverottomia.

Koulutuksen, teoriakokeen ja näytön hyväksytysti suorittanut henkilö voi hakea märkätilatöiden valvojan henkilösertifikaattia www.omasertifikaatti.fi:stä.

Tenttiin on hakeuduttava erikseen täältä: Märkätilatöiden valvojan henkilösertifiointikoulutuksen tentti. Yhden tenttikerran kustannukset sisältyvät koulutuksen hintaan. Näyttökohde on hankittava itse ja sovittava näytön vastaanotosta Ratekon koulutuskoordinaattorin kanssa.

Ilmoittautuminen Ratekon sivuilla tai sähköpostilla rateko(at)rateko.fi viimeistään kaksi viikkoa ennen aiottua koulutusajankohtaa. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuneille lähetetään kirjallinen vahvistus ja ohjeet noin viikkoa ennen koulutusta.

Lisätietoja
Katariina Heikkinen, koulutusasiantuntija
050 325 0034, katariina.heikkinen@rateko.fi

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

5 marraskuuta, 2024

 • Lähiopetus
 • Helsinki
 • suomi

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu rakennus- ja urakointiliikkeiden työnjohtajille, vastaaville työnjohtajille ja työpäälliköille sekä teknisille isännöitsijöille, valvojille, rakennuttajille ja rakennustöiden tilaajille.

Eurofins -sertifikaattia hakevien lisäksi koulutus auttaa erinomaisesti rakentamisen, talotekniikan ja kiinteistöjohtamisen asiantuntijoita, tilaajia, työnjohtajia, valvojia, suunnittelijoita, urakoitsijoita, teknisiä isännöitsijöitä ja kiinteistöpäälliköitä perehtymään korjausrakentamiseen ja sen valvontaan, rakennusfysiikkaan, kosteudenhallintaan, rakennusterveyteen, sisäilmaongelmien hallintaan ja rakenteiden tiiviyden merkitykseen.

Henkilösertifioidulta märkätilatöiden valvojalta edellytetään rakennusteknistä perusosaamista ja riittävää työkokemusta. Jos peruskoulutus on vähintään rakennusmestari tai teknikko, edellytetään henkilösertifioidulta märkätilatöiden valvojalta märkätilarakentamiseen liittyvää työkokemusta vähintään kolmen vuoden ajalta.

Henkilöltä, jolta puuttuu rakennusmestarin tai teknikon tutkinto, edellytetään rakennusalan työkokemusta vähintään 10 vuoden ajalta, josta märkätilarakentamiseen liittyvää työkokemusta vähintään viiden viime vuoden ajalta, ja lisäksi lisäkoulutuksen hyväksyttyä suoritusta (teoriaopetus, harjoitustyö).
 

Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo on Suomen suurin aikuisten ammatillinen kouluttaja ja yritysten kumppani. Laitamme likoon kaiken kokemuksemme, koulutamme ja valmennamme rohkeita työelämän osaajia.  Taitotalon koulutukset ja valmennukset on suunniteltu siten, että opiskelu on yhdistettävissä kiireiseenkin elämänrytmiin. Koulutusta on päivisin, iltaisin sekä verkossa. Lähikoulutuksia...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu