Taipuisan tähystimen huolto eläinten hoidossa -webinaari

Taitotalo, Verkossa
Kesto
3 tuntia
Hinta
80 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 80 EUR)
Seuraava toteutus
4 lokakuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
3 tuntia
Hinta
80 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 80 EUR)
Seuraava toteutus
4 lokakuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Taipuisan tähystimen huolto eläinten hoidossa -webinaari

Taitotalo
Eläinten hoidon ammattilainen – Tule perehtymään taipuisan tähystimen huoltoprosessiin.

Tähystystoimenpiteet ovat videoavusteisesti tehtäviä tutkimuksia, jotka mahdollistavat nopeamman toipumisajan. Infektioriski on usein avoleikkauksia pienempi. Tähystystä käytetään myös diagnostiikassa ja sen avulla voidaan ottaa koepaloja. Luotettavat tähystystoimenpiteet edellyttävät myös toimivaa ja hyvin huollettua välineistöä. Oikein tehty taipuisan tähystimen huoltoprosessi on osa potilasturvallista eläinten hoitoa.

Koulutuksessa tutustut välinehuoltotyön merkitykseen infektioiden torjunnassa ja varmistat osaamistasi infektioiden torjunnassa omassa työssäsi. Perehdyt aseptiseen työskentelyyn ja tavanomaisiin varotoimiin taipuisan tähystimen huollossa. Koulutuksessa sinua opastetaan taipuisan tähystimen rakenteeseen ja sen huoltoon.

Koulutus antaa valmiuksia soveltaa infektioiden torjuntaa ja tavanomaisia varotoimia taipuisan tähystimen huoltoprosessissa. Tavoitteena on lisätä ymmärrystä taipuisan tähystimen oikeaoppisen huoltoprosessin merkityksestä eläinten hoidossa sekä opastaa oikeaan tähystimen huoltoprosessiin huollettaessa taipuisaa tähystintä koneellisesti endoskooppien pesu-desinfektiokoneessa tai käsin.

Koulutuksesta hyötyvät

välinehuoltajat, eläintenhoitajat tai muut ammattilaiset, jotka työskentelevät eläinsairaalan tai eläinlääkäriaseman välinehuollossa.

Ohjelmassa

Koulutus sisältää ajankohtaista tietoa välinehuollon tehtävästä infektioiden torjunnassa. Koulutuksessa perehdytään aseptiseen työskentelyyn ja tavanomaisiin varotoimiin taipuisan tähystimen huollossa sekä taipuisan tähystimen huoltoprosessiin koneellisesti ja käsin.

  • Välinehuoltoprosessin merkitys infektioiden torjunnassa
  • Aseptinen toiminta ja tavanomaiset varotoimet taipuisan tähystimen huollossa
  • Taipuisan tähystimen rakenne
  • Taipuisan tähystimen huolto endoskooppien pesu-desinfektiokoneessa
  • Taipuisan tähystimen huolto käsin

Toteutus

Koulutus toteutetaan kolmen tunnin Teams-webinaarina klo 13-16.

Yrityskohtaiset toteutukset voidaan sopia erikseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Taipuisan tähystimen huolto eläinten hoidossa -webinaari, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

4 lokakuuta, 2023

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Taipuisan tähystimen huolto eläinten hoidossa -webinaari? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu