Trimmaaja, eläintenhoidon ammattitutkinto, eläinten trimmaamisen osaamisala, oppisopimus

Taitotalo
Yhteenveto
n. 16 kuukautta
   
Helsinki
Tutkinto
Taitotalo

Trimmaaja, eläintenhoidon ammattitutkinto, eläinten trimmaamisen osaamisala, oppisopimus

Trimmaaja on eläimen hyvinvoinnin ja turkinhoidon asiantuntija. Koulutus antaa valmiudet toimia yrittäjänä tai työntekijänä eläinten trimmauspalveluita tarjoavassa yrityksessä. Opit koirien trimmaamista ja perusterveydenhoitoon liittyviä työtehtäviä sekä tarjoamaan asiakkaalle ja hänen lemmikilleen miellyttävän palvelukokemuksen.

Koulutuksen tavoitteena on eläintenhoidon ammattitutkinnon tai tutkinnon osan suorittaminen. Tutkintokoulutuksessa opit koirien trimmaamisen perustaidot. Opit tunnistamaan eläimen hyvinvointiin liittyviä kokonaisuuksia, hahmottamaan erirotuisten koirien trimmausmalleja, välineiden käyttötaitoa, sekä eläintenkäsittelytaitoa. Koulutuksessa perehdyt eläinalan yrittäjyyteen. Tarjolla on laaja luentovalikoima alalla toimivien ammattilaisten johdolla.

Voit hakeutua koulutukseen, kun sinulla on alan työpaikka, jonne oppisopimus voidaan solmia. Seuraava omaehtoinen koulutus trimmaajaksi on alkamassa syksyllä 2024 ja koulutuksen hakuaika alkaa syksyllä 2023.

Tutkinnon rakenne

Eläintenhoidon ammattitutkinto (150 osaamispistettä) koostuu kahdesta pakollisesta tutkinnon osasta (130 osaamispistettä) ja yhdestä valinnaisesta tutkinnon osasta (20 osaamispistettä). Eläinten trimmaamisen osaamisala (trimmaaja AT) on yksi Eläintenhoidon ammattitutkinnon osaamisaloista.

Pakolliset tutkinnon osat, 130 osp

  • Koirien trimmaaminen ja hyvinvoinnista huolehtiminen 80 osp
  • Asiakaspalvelu trimmaamossa 50 osp

Valinnaiset tutkinnon osat, 20 osp

  • Eläinalan yritystoiminta 20 osp tai
  • Kissojen hoito trimmaamossa 20 osp

Tutustu tutkinnon perusteisiin.

Tutkintokoulutus

Valmistavan koulutuksen kesto noin 1 vuosi henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaan. Löydät täältä lisää tietoa tutkintokoulutuksesta.

Opinnot koostuvat lähipäivistä, verkko-opinnoista ja työelämässä oppimisesta (koulutussopimus tai oppisopimus). 

Oppisopimuksessa opiskelijalla tulee olla alan työpaikka tai oma alan yritys sekä vähintään 25 viikkotyötuntia. Kun hakeudut oppisopimuskoulutukseen, ilmoita hakulomakkeessa tiedot työnantajasta, jonka kanssa työsuhde on solmittu tai solmitaan. Voit myös hakeutua suoraan suorittamaan tutkintoa, jos sinulla on riittävästi osaamista alalta. 

Kenelle koulutus soveltuu? 

Koulutus olla tarkoitettu eläinten trimmaamisesta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille alalla työskenteleville, jotka haluavat suorittaa tutkintokoulutuksen. Koulutukseen vaaditaan riittävä suomen kielen taito (taso B2)

Hakeutuminen

Oppisopimuskoulutukseen hakeutuessa opiskelijalla täytyy olla valmiina työpaikka. Huomioi, että et voi tulla hyväksytyksi koulutukseen, jos sinulla ei ole oppisopimustyöpaikkaa ennen hakeutumista. 

Oppisopimuskoulutukseen hakeutuviin otetaan yhteyttä parin viikon sisällä hakemuksen saapumisesta. Oppisopimuskoulutuksen voi aloittaa joustavasti. Jos hakeudut oppisopimuskoulutukseen, ilmoita hakemuksessa myös työnantajan tiedot, jonka kanssa oppisopimus solmitaan.

Opiskelijamaksu

Oppisopimuksella 200 €. Lue lisää oppisopimuskoulutuksesta.

 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Trimmaaja, eläintenhoidon ammattitutkinto, eläinten trimmaamisen osaamisala, oppisopimus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Trimmaaja, eläintenhoidon ammattitutkinto, eläinten trimmaamisen osaamisala, oppisopimus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Trimmaaja, eläintenhoidon ammattitutkinto, eläinten trimmaamisen osaamisala, oppisopimus täytä seuraavat tiedot: