Yhteenveto
Kysy seuraavaa aloitusta
   
Lähiopetus
Tampere
Tutkinto
 Ekokampaaja

Ekokampaaja

Ekokampaaja on hiusalan ammattilainen, joka on erikoistunut ekokampaajaksi lisäkoulutuksen avulla. Ekokampaajakoulutus tarjoaa kampaajille mahdollisuuden syventää ammatillista osaamista luonnonmukaisten hiustenhoitojen, kasvivärjäysten ja energialeikkausten pariin.

Ekokampaajat suosivat työskentelyssään raaka-aineita ja tuotteita, jotka ovat luonnosta saatavia ja ympäristöystävällisiä. Ekokampaajien käyttämät hiustenhoito- ja muotoilusarjat ovat ekologisia, eettisiä ja biohajoavia, sekä hiusten värjäys toteutetaan kasvivärejä hyödyntäen.

Koulutuksen teemoja ovat mm.:

  • Hiusten hoitaminen: Intialainen päähieronta, Savi-, merilevä- ja yrttihoido, Luonnonmukaisten hiustenhoitotuotteiden raaka-ainetuntemus, Lainsäädäntö ja sertifikaatit
  • Kasvivärjäys: Teoria, Kasvivärjäykset ja yrtit, Käytännön harjoitukset ja verkkotehtävät
  • Energialeikkaus: Teoria ja harjoitustyöt, Intialainen päähieronta
  • Käytännön lopputyöt: Lopputyö käsittää kirjallisen kehittämistehtävän, portfolion opintojen aikana tehdyistä asiakasharjoituksista sekä asiakkaalle tehdyn ekologisen palvelukokonaisuuden (intialainen päänhieronta, puhdistushoito, energialeikkaus ja kasvivärjäys).

Toteutus:

Koulutuksessa on lähiopetusta oppilaitoksessa 2 päivän jaksoissa kerran kuukaudessa. Lisäksi on oppimistehtäviä verkko-oppimisympäristössä. Sinulla tulee olla tietokone käytössäsi sekä ekokampaajan työtehtäviin soveltuva työympäristö.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ekokampaaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Ekokampaajaopinnot sopivat kaikille hiusalan perustutkinnon suorittaneille parturi-kampaajille, joita kiinnostaa ekologisten hius- ja hiuspohjan hoitojen tekeminen, luontoa kunnioittavat työtavat ja uusien näkökulmien oppiminen.

Koulutettu ekokampaaja voi olla yrittäjänä tai työntekijänä parturi-kampaamossa tai ekokampaamossa. Koulutuksen suorittaneilla on myös mahdollisuus liittyä Suomen Koulutetut Ekokampaajat ry:n jäseneksi

Sinulla pitää olla parturi-kampaajan perustutkinto suoritettuna ja todistus siitä sekä alan työpaikka, jossa voit harjoitella ekokampaajan töitä.

Hakuaikana hakemuksen jättäneille lähetetään ennakkotehtävä, joka tulee palauttaa ennen valintaa osoitteeseen noora.tammi@tampere.fi. Valinta suoritetaan ennakkotehtävän perusteella. Valinnan tuloksista ilmoitetaan hakijoille hakuajan loppuun mennessä.

Kustannukset

Koko koulutus: 950 € (sis.alv. )Laskutamme koko koulutuksen maksun kahdessa erässä. Koulutusmaksua ei palauteta, mikäli opinnot keskeytyvät. Hinta sisältää materiaalin koululla tehtäviin harjoituksiin koko koulutuksen aikana.

Kasvivärjäys: 600 € (sis.alv.) Maksu suoritetaan ilmoittautumisen jälkeen. Hinta sisältää materiaalin koululla tehtäviin harjoituksiin koulutuksen aikana.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ekokampaaja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka palvelee myös monipuolisesti yrityksiä ja työnantajia. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 14:ssä toimipisteessä Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Virroilla ja Ylöjärvellä. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000...


Lue lisää kouluttajasta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Hepolamminkatu 10
33720 Tampere

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ekokampaaja täytä seuraavat tiedot: