Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Viheralan työmaan valvonta

TTS
Yhteenveto
500 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 500 EUR)
Kysy seuraavaa aloitusta
   
Nurmijärvi
Avoin koulutus

Viheralan työmaan valvonta

Viheralan työmaan valvonta

Viheralan työmaan valvonta, Puutarha-alan erikoisammattitutkinto, osatutkinto

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa Viheralan erikoisammattitutkinnon tutkinnon osa Viheralan työmaan valvojana toimiminen.

Vihervalvoja on tilaajan edustaja, jonka keskeisenä tehtävänä on yhteistoiminnassa muiden osapuolten kanssa valvoa, että työ toteutetaan sitä koskevien sopimusten, lakien, asetusten, määräysten ja viranomaisohjeiden mukaisesti sekä hyvää tapaa noudattaen. Valvojan tehtävät ovat laajat, sisältäen mm. työmaan aikataulujen, laadun, talouden, turvallisuuden ja teknisen toteutuksen valvonnan sekä työmaan tapahtumien dokumentoinnin. Vihervalvoja voi toimia tehtävässään rakentamisen, ylläpidon tai puunhoidon työmaiden parissa.

TTS Työtehoseuran Vihervalvojakoulutus suoritetaan Puutarha-alan erikoisammattitutkinnon Viheralan työmaan valvojana toimiminen tutkinnon osan mukaisesti. Osaamisesta annetaan näyttö ja siitä osoituksena todistus tutkinnon osan suorittamisesta. Tutkinnon osan todistus täyttää Vihervalvojapätevyydelle asetetun täydennyskoulutusvaatimuksen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Viheralan työmaan valvonta, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Hakijalla tulee olla puistopuutarhurin ammattitutkinto tai vastaava ja ainakin kahden vuoden työkokemus viheralan vastuullisista tehtävistä tai puutarhurin koulutus ja neljän vuoden työkokemus viheralan vastuullisista tehtävistä tai muutoin hankittu vastaava aiempi osaaminen. Osaamisen näyttämiseksi opiskelijalla on oltava mahdollisuus käytännössä toteuttaa vihervalvojan työtä.

Tutkinto / todistus

Viheralan työmaan valvonta, Puutarha-alan erikoisammattitutkinto, osatutkinto

Kustannukset

Oppisopimuskoulutus: maksuton
Omaehtoinen lisäkoulutus: 500€
Koulutus ilman tutkintotavoitetta: 250€ + alv 24 % / pv

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Viheralan työmaan valvonta? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

TTS

TTS – Työtehoseura

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura tarjoaa koulutus- ja kehittämispalveluja yritysten kilpailukyvyn ylläpitämiseksi sekä erilaisiin muutostilanteisiin. Suunnittelemme koulutuksen aina yrityksesi tarpeisiin sopivaksi, jolloin koulutuksen tai kehittämisen kohteena voi olla koko työyhteisö tai yksittäinen henkilö. Yritysten tuottavuuden kehittäminen vaatii oikeanlaista osaamista oikeaan aikaan. Ota yhteyttä,...


Lue lisää kouluttajasta TTS ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

TTS

Kiljavantie 6
05201 Rajamäki

 Näytä puhelinnumero
www.tts.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Viheralan työmaan valvonta täytä seuraavat tiedot: