Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Viheralan työmaan valvonta

TTS Työtehoseura
Yhteenveto
2 päivää
   
Nurmijärvi
Koulutus
Viheralan työmaan valvonta | TTS Työtehoseura

Viheralan työmaan valvonta

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa Viheralan erikoisammattitutkinnon tutkinnon osa Viheralan työmaan valvojana toimiminen.


Puutarha-alan erikoisammattitutkinto, osatutkinto

Vihervalvoja on tilaajan edustaja, jonka keskeisenä tehtävänä on yhteistoiminnassa muiden osapuolten kanssa valvoa, että työ toteutetaan sitä koskevien sopimusten, lakien, asetusten, määräysten ja viranomaisohjeiden mukaisesti sekä hyvää tapaa noudattaen. Valvojan tehtävät ovat laajat, sisältäen mm. työmaan aikataulujen, laadun, talouden, turvallisuuden ja teknisen toteutuksen valvonnan sekä työmaan tapahtumien dokumentoinnin. Vihervalvoja voi toimia tehtävässään rakentamisen, ylläpidon tai puunhoidon työmaiden parissa.

TTS Työtehoseuran Vihervalvojakoulutus suoritetaan Puutarha-alan erikoisammattitutkinnon Viheralan työmaan valvojana toimiminen tutkinnon osan mukaisesti. Osaamisesta annetaan näyttö ja siitä osoituksena todistus tutkinnon osan suorittamisesta. Tutkinnon osan todistus täyttää Vihervalvojapätevyydelle asetetun täydennyskoulutusvaatimuksen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Viheralan työmaan valvonta, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Hakijalla tulee olla puistopuutarhurin ammattitutkinto tai vastaava ja ainakin kahden vuoden työkokemus viheralan vastuullisista tehtävistä tai puutarhurin koulutus ja neljän vuoden työkokemus viheralan vastuullisista tehtävistä tai muutoin hankittu vastaava aiempi osaaminen. Osaamisen näyttämiseksi opiskelijalla on oltava mahdollisuus käytännössä toteuttaa vihervalvojan työtä.

Tutkinto / todistus

Viheralan työmaan valvonta, Puutarha-alan erikoisammattitutkinto, osatutkinto

Kustannukset

Oppisopimuskoulutus: maksuton
Omaehtoinen lisäkoulutus: 500€
Koulutus ilman tutkintotavoitetta: 250€ + alv 24 % / pv

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Viheralan työmaan valvonta? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura tarjoaa ammatillista lisäkoulutusta teknisillä aloilla ja ammateissa, joissa tarvitaan kädentaitoja. Tiivis yhteistyö toimialojen yritysten kanssa takaa sen, että koulutukset vastaavat työelämän tarpeisiin ja vahvistavat jo alalla toimivien ammattilaisten, asiantuntijoiden ja esimiesten osaamista. TTS Työtehoseuran tarjonnassa on koulutuksia, joissa...


Lue lisää kouluttajasta TTS Työtehoseura ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

TTS Työtehoseura

Kiljavantie 6
05201 Rajamäki

 Näytä puhelinnumero
www.tts.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Viheralan työmaan valvonta täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: